Ольга Сумська розповіла про стосунки з сестрою: Наталія Сумська не прийшла навіть проститися з мамою

Популярна акторка Ольга Сумська не приховує, що з рідною сестрою Наталією має прохолодні стосунки. Та мало хто знає, що артистки не змогли побачитися навіть на прощанні з рідною матір'ю.

Наталія і Ольга Сумські. Ці сестри стали яскравими представницями акторської династії та не перестають вражати прихильників талантами. Зірки мають чималий досвід на сцені театру й у кадрі кінокамери, а ще згуртували кого себе чимало фанатів, які дарують свою відданість, визнання.

Та життя цих знаменитостей не таке вже й казкове і безтурботне, як здається на перший погляд. Вже декілька років між родичками немає ладу та порозуміння. Як вдалося дізнатися команді сайту “Добрі новини”, навіть така страшна подія, як втрата рідної матері не зблизила цих знаменитих жінок. Ольга не наважується розповідати всі подробиці того дня, коли матусю везли на цвинтар.

Ольга Сумська розповіла про стосунки з сестрою

Що сталося між Наталією та Ольгою Сумською?

Старша з сестер якось наважилася поділитися деталями свого рішення утримуватися від родинних взаємин зі своєю родичкою. За словами Наталії Сумської політика все ж таки зіграла роль у ставленні одна до одної. Крім того, зірки настільки завантажені роботою, що не мають часу на балачки навіть телефоном.

Ольга Сумська розповіла про стосунки з сестрою

Розбіжності також виникли через те, що Ольга знімалася у проєктах, які транслювалися у росії. Почути версію іншої сторони майже не можливо, адже для дружини Віталія Борисюка ця тема є дуже неприємною і раніше під час будь-яких питань з цього приводу, знаменитість починала плакати.

Нагадаємо, що Наталія Сумська тримає дистанцію декілька років також і зі своєю дорослою небогою Антоніною Паперною, яка нині проживає у москві та не коментує війну в Україні. Чи має акторка налагоджені відносини з молодшою Анною — не відомо.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини