Що приховує про себе Наталія Сумська: чому не пішла проститися з мамою, як вчинила з колишнім та сестрою

Наталія Сумська безперечно має добру репутацію та купу прихильників. Та чи все так позитивно складається у житті знаменитості, як здається більшості?

Популярна акторка Наталія Сумська має чимало прихильників по всій Україні. Поява зірки на сцені — ціла подія для багатьох поціновувачів її творчості. Втім, за лаштунками її неймовірних виступів починається реальне життя, у якому характер артистки відрізняється від її театральних образів.

Чому Наталія Сумська непримирима з сестрою?

Що приховує про себе Наталія Сумська

Редакції сайту “Добрі новини” вдалося дізнатися, що сестри Сумські перестали бути близькими людьми одна для одної. Більше того, Наталія говорила раз в інтерв’ю, що фактично цікавиться життям рідні через соціальні мережі. На стосунки з Ольгою вплинула політика, адже для родички цієї популярної білявки було навіть до 2022-го року неприпустимим зніматися у проєктах, які б показувалися у росії.

Також тримається дистанція і з Антоніною Паперною, небогою. Все через те, що вона проживає у москві.

Як склалися стосунки Наталії Сумської з першим чоловіком?

Що приховує про себе Наталія Сумська

Першого обранця, якого звали Ігор Мамай, Наталія вельми швидко полишила, зрозумівши, що це не її людина. Не зупинив від розлучення і той факт, що у подружжя була спільна дочка. Досі не відомо, у яких стосунках були знаменитості після розриву шлюбу.

Покійний коханий Сумської у своєму фактично останньому інтерв’ю говорив, що досі сильно любить свою екс-дружину, але й разом з цим розповів: з колишньої родини не дзвонить навіть дочка Дарина.

До речі, старша дитина акторки вже давно не з’являється у медійному просторі. Зіркова мама утримує її після втрати обранця, опікується також і онучкою. Мамай-Сумська же не з’являється на публіці, а популярна ненька її фотографіями воліє не ділитися.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини