Алла Мазур нарешті розповіла про батька свого сина Артема: чоловік-романтик з красивим прізвищем на літеру “Б”

Популярна зірка телебачення, Алла Мазур, яка приховувала свого чоловіка, розповіла про нього кілька цікавих деталей. Дізнайтеся, від кого ведуча народила свого сина Артема.

Алла Мазур — дуже загадкова знаменитість. Вона не любить розкривати подробиць особистого життя, і навіть обговорювати тему власного ж материнства не дуже бажає, а тим паче розповідати про те, від кого вона народила свою дитину.

Втім, втримати подробиці їй не вдалося. Видали всю правду дрібниці.

Тривалий час ведучу підозрювали у романі з Робертом Опалеником, який є її колегою. Користувачі мережі навіть примудрялися знайти спільні риси у зовнішності хлопчика та чоловіка. Одні говорили, що схожі очима, інші вважали, що формою голови… Та всі здогадки було розвіяно однією світлиною зі шкільної лінійки.

Алла Мазур нарешті розповіла про батька свого сина

Справа в тому, що син Мазур засвітив свій бейджик, на якому красувався напис: “Бондаренко”. До речі, Бондаренок в Україні чимало, адже це прізвище дуже поширено у нас і має чималу історію.

Також Алла проговорилася і про віросповідання свого обранця. Виявляється, чоловік — православний, натомість вона хрещена у католицькій традиції, як власне і її син.

Алла Мазур нарешті розповіла про батька свого сина

Ну і не втрималася дикторка від того, щоб розповісти, як зустрічали її з пологового: батько її сина не пошкодував квітів для новоспеченої матусі.

Крім цього ведуча дала всім зрозуміти, що тато Тьоми не політик і не олігарх, а просто непублічна особа. Багато про нього не говорить, бо їй набридли різного роду чутки, які почали з’являтися ще до того, як у цей світ прийшов її маленький принц. Хлопчик, до речі, не обмежений у спілкуванні з рідною.

Нагадаємо, що Алла Мазур пережила кілька років тому боротьбу з онкологією. Зірка гідно пройшла цей шлях.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини