Рейтинг ведучих 1+1 за зростом: Осадча, Горбунов, Таран, Падалко, Мазур, Мосейчук, Барбір, Хамайко, Сенічкін

Українські телеканали представили глядачам цілу когорту талановитих ведучих, які стали справжніми кумирами. Дізнайтеся цікаві подробиці про них у матеріалі.

Ведучі телеканалу “1+1” стали справжніми улюбленцями наших глядачів, а численні прихильники бажають знати все про своїх кумирів. У цьому матеріалі ви дізнаєтеся, хто з зірок найвищий та найбільш мініатюрний у студії “плюсів”.

Хто з ведучих “1+1” може похизуватися видатним зростом?

Яскравою представницею дійсно модельного зросту на “плюсах” є Катя Осадча. Вона вища за середньостатистичних дівчат і без підборів її зріст складає 180 см.

Вищий за дружину Горбунова на 2 см — Руслан Сенічкін, а переплюнув обох Єгор Гордєєв, який виріс аж до 197 см.

У рядах високих красунь і Лідія Таран, яка має 183 сантиметри вроди та харизми. Трохи нижчою за популярну білявку буде Валентина Хамайко зі своїми 179 см.

А ось Наталія Мосейчук, як справжня жінка-загадка, свої параметри не розкриває, втім, спільні світлини з колегами видали ведучу з головою. Видно, що вона трохи поступається зростом Каті Осадчій та Лідії Таран. Тож можна хіба що припустити, що зірка — вища 170 см.

Рейтинг ведучих 1+1 за зростом

Мініатюрна врода на “плюсах”

Серед українських улюбленців багато представників мініатюрної вроди. Так підкорила всіх Марічка Падалко. Знаменитість приховує свої біометричні дані, але команді сайту “Добрі новини” вдалося дізнатися за допомогою форумів, що ведуча може бути нижчою 160 см.

Марічка Падалко вперше за довгий час показала чоловіка
Рейтинг ведучих 1+1 за зростом

1 метр 62 см в Алли Мазур, а 1, 68 має Юрій Горбунов. До речі, шоумен не комплексує через те, що його дружина — вища за нього, а така різниця додає цікавості парі.

Завершує цей ТОП — Людмила Барбір, яка має середній зріст, 170 сантиметрів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини