Кількість “нуликів” вражає: які дорогі подарунки Камалія, Трінчер та інші зірки отримують від своїх коханих

Кохання – непередбачувана річ, яка здатна надихнути на неймовірні вчинки. Які подарунки відомі українські зірки отримують від своїх других половинок?

Історії кохання та стосунків бувають різними. В одних все складається “як по маслу”, поки інші довго пізнають одне одного та розбираються, як бути разом. Втім, попри різні мови любові та інші забобони, невіднятною частиною ледве не кожного союзу є приємні вчинки та презенти. Пригадуємо, які подарунки відомі українські зірки отримували від своїх других половинок.

Оля Полякова

Королева ночі або одна з найвідоміших українських співачок давно перебуває у шлюбі з бізнесменом Вадимом Буряковським. І раніше, і зараз знаменитість неодноразово заявляла, що найбільше у своєму чоловікові любить відчуття захищеності та впевненості у завтрашньому дні, які він їй дарує. Оля Полякова зізналась, що подарунки Буряковського не відрізняються романтичністю у загальноприйнятому значенні. Втім, для неї кращих презентів не знайти.

Оля Полякова та Вадим Буряковський вже давно разом
Оля Полякова та Вадим Буряковський вже давно разом

Так, наприклад, на один з днів народження зірки чоловік подарував їй… пенсію. Вадим Буряковський зробив пенсійний внесок, завдяки якому безбідна старість Олі Поляковій забезпечена – навіть якщо вона не отримуватиме пенсію від держави. Крім того, пізніше зірковий чоловік подарував їй дачу. Земельна ділянка та будинок оформлені виключно на співачку.

Анна Трінчер

Молода зіркова пара полюбляє епатаж, саме тому минулого року День закоханих вони провели в тату-салоні. Втім, там молоді знаменитості не робили парні татуювання абощо. Насправді фантазія у Волошина набагато більш розвинута.

Анна Трінчер перебуває у шлюбі з блогером Олександром Волошиним
Анна Трінчер перебуває у шлюбі з блогером Олександром Волошиним

Чоловік української актриси Анни Трінчер запросив чотирнадцять абсолютно незнайомих людей, які зробили собі татуювання з зображенням його дружини. Зірка була шокована, але довго розглядала подарунок від коханого.

Камалія

Українська попелюшка, відома артистка й талановита співачка перебуває у шлюбі з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром, який полюбляє балувати другу половинку та матір своїх дітей неймовірно дорогими подарунками.

Камалію та Мохаммада Захура вважають найбагатшою парою
Камалію та Мохаммада Захура вважають найбагатшою парою

Так, до переліку презентів, які дарував Захур своїй дружині належать автомобілі, коштовні прикраси, коні та навіть рушниця вартість понад 4 мільйони доларів. А ось один з подарунків чоловіка, мільйон готівкою, зірка витратила на зведення житла у Німеччині, в якому можуть розміститись близько 750 родин з України.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини