Що відомо про два невдалих і один вдалий шлюб Олексія Арестовича: фото всіх дружин і дітей

Олексій Арестович став дуже популярною особою. Багато прихильників та навіть хейтерів хочуть знати все про знаменитість. У цьому матеріалі ви дізнаєтеся про шлюби зіркового чоловіка.

Фраза про “2-3 тижні” пішла у народ, а її автор Олексій Арестович став справжньою знаменитістю. Прихильників, а головне прихильниць — хоч відбавляй.

Фанати хочуть знати буквально про все, пов’язане з їхнім улюбленцем. Зокрема популярною темою для обговорення у мережі є шлюби цього мега-популярного чоловіка.

Що відомо про два невдалих і один вдалий шлюб Олексія Арестовича

Трійко дітей та трійко дружин

Олексій Арестович не розповідає про свої попередні шлюби. Єдине, про що вдалося дізнатися з його ж слів, так це про те, що окрім нинішньої обраниці він був ще двічі одруженим.

Імен обраниць не називає та жартує, що своїх дам серця не перенавантажував, адже кожна народила йому лише по одній дитині.

Що відомо про два невдалих і один вдалий шлюб Олексія Арестовича

А ось свою третю милу більше не приховує від публіки. Зі своєю третьою дружиною на ім’я Анастасія одружився у 2015-му році. За рік до того молодята познайомилися і Арестович, який на той час був впізнаваною персоною, з побаченням не забарився та запросив дівчину, яка дуже сподобалася у кафе.

На противагу своєму чоловікові, кохана Олексія — персона не публічна, але її не раз бачили разом з чоловіком на вулицях Києва.

Цікаво, що за словами знаменитості, мила його не ревнує до прихильниць, але помічає, що фанаток в обранця чимало. Навіть Оля Полякова не раз говорила, що просто не могла засинати без вечірнього відео пана Арестовича.

Нагадаємо, що у січні 2023-го року Олексій Арестович став у центрі скандалу, коли оприлюднив свою версію обстрілу житлового будинку у Дніпрі. Слова зірки викликали публічний осуд і заклики про звільнення знаменитості.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини