8 березня в Україні: Ольга Мартиновська з “МастерШефу” справедливо висловилася стосовно святкування

8 березня в Україні традиційно підпало під дискусію. Цього року заради цього навіть є опитування у додатку "Дія". Святкувати чи ні — справа особиста, а ось Ольга Мартиновська цього приховувати не збирається.

Український календар свят і нині, після всіх процесів декомунізації та розривом з радянським минулим, все одно має у собі елементи традицій тих часів. Якщо з приводу 9 травня у суспільстві вже стихають дискусії, то 8 березня традиційно стає яблуком розбрату і серед жінок, і серед чоловіків.

Чимало українців вважає, що необхідно відмовитися від усього, що хоч якось нагадує про радянське минуле. У додатку “Дія” проходить навіть голосування на тему, чи потрібно лишати цю дату вихідним днем.

Ольга Мартиновська на тлі всіх перипетій не втрималася та вирішила прокоментувати своє ставлення до цього свята. Зірка “МастерШефу” висловилася так:

“Щодо 8 березня, мені особисто все одно наразі. То  все порішаємо потім. Тим паче —це міжнародний день, міжнародна дата! Просто відкорегувати його значення в нашій свідомості, і все. Нема біди. Є важливіші в нас справи і проблеми”, — написала знаменитість.

Мартиновська висловилася стосовно святкування 8 березня

Цікаво, що сама Ольга ніколи раніше не здіймала таких тем у своєму блозі в Інстаграмі. Популярна кулінарка взагалі далека від позиціювання себе, як слабкої і залежної жінки. Скоріше вона справляє враження типажу self-made woman.

Суддя кулінарного шоу прославилася завдяки своєму таланту. Після перемоги на проєкті СТБ, вона відправилася навчатися у Францію. Потім тривалий час працювала у ресторанах та досягла чималої майстерності.

Ольга Мартиновська натякнула, що розійшлася з Володимиром Ярославським
Мартиновська висловилася стосовно святкування 8 березня

Її здібності допомогли знову повернутися на телебачення, але вже в іншій ролі. Чимало місяців вона провела залаштунками передачі, а згодом тріумфально увійшла у кадр на правах журі.

Нагадаємо, що Ольгу Мартиновську підозрюють у романі з Володимиром Ярославським.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини