“Інші діти вміють більше”: дружина Віктора Павліка розповіла, у чому інші малюки перегнали її сина

Катерина Репяхова, дружина Віктора Павліка, чимало часу приділяє своєму синові, але є те, що не підвладно навіть суперматусі. У чому інші дітки перегнали Михайлика Вікторовича і де лідирує він?

Материнство — це щоденна невпинна праця, яка дарує велику радість та натхнення. У кожної жінки цей досвід свій і дуже особливий, адже всі дітки мають свій особливий шлях розвитку та становлення.

Зараз Павлік перебуває у шлюбі з Репяховою
Дружина Віктора Павліка розповіла у чому інші малюки перегнали її сина

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова не вважає, чимось дивним, що малюки розвиваються по-своєму швидко чи повільно. Вона не переймається через це та ділиться своїми думками з підписницями:

“Як не реагувати, що інші діти у віці мого сина вміють більше?! Займаюся кожного дня”, — пише обраниці музиканта прихильниця. На що популярна білявка відповідає у відео-форматі.

Дружина Віктора Павліка розповіла у чому інші малюки перегнали її сина

Блогерка показала величезні коробки з купою розвивашок, які купила для свого синочка. Книжок повно на будь-який смак: можна вивчати фрукти, тваринок, але Михасик поки цікавиться іншим.

Також кохана музиканта помітила, що у кабінети з педагогом синок краще концентрується, аніж вдома.

Та слід зауважити, що навіть експерти вже давно дотримуються думки, що дійсно кожен малюк народжується індивідуальністю та не мусить підпадати під однобокі стандарти, як колись при “союзі”. Карапузам дають нині чималу свободу та намагаються розвивати у грі.

До речі, дитиною подружжя Павліків займається ще й бабуся, яка спеціально переїхала до Києва заради крихітного онучка.

Нагадаємо, що одруження з Катериною Репяховою стало для Віктора Павліка вже четвертим. Також синок Михайлик — четвертий спадкоємець зірки. Щоправда, третій син музиканта, Павло, нині покійний. Хлопець проходив хіміотерапію, але так і не зміг впоратися зі своєю хворобою. Юнака не стало у 2020-му році.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини