Її краса вражає: 75-річна Софія Ротару виглядає в рази молодше ровесниць Ніни Матвієнко і Алли Пугачової

Легендарна українська співачка вражає не лише творчістю та беззаперечними артистичністю та харизмою, але й своєю красою. Як Софії Ротару вдається залишатись такою молодою?

Одна з найвідоміших українських співачок цьогоріч святкуватиме 76 років. Втім, поглянувши на знаменитість, важко одразу осягнути, що знаменитість давно переступила поріг, який у суспільстві заведено вважати “пенсійним”. Софія Ротару точно не виглядає на свій вік, але в чому її секрет?

Секрет молодості Софії Ротару

Коли мова йде про молодість однієї з найвідоміших українських співачок, багато хто одразу припускає, що секрет її краси полягає в пластичних операціях. Хоча Софія Ротару і дійсно користувалась послугами хірургів, на відміну від інших своїх зіркових колег, зуміла не викликати асоціації з жертвами уколів “краси”.

Як Софії Ротару вдається залишатись такою молодою
Як Софії Ротару вдається залишатись такою молодою

Найбанальніший, але найголовніший секрет молодості відомої української співачки – правильне харчування та здоровий образ життя. Знаменитість завжди дотримувалась цього принципу, а до правильного режиму сну та здорового раціону Софію Ротару привчили ще з дитинства. Зірка зростала в селі, а тому й прокидалась рано, аби допомагати по хазяйству, та харчувалась правильно, бо родина мала свій город.

Відома українська співачка Софія Ротару виглядає молодшою за своїх одноліток
Відома українська співачка Софія Ротару виглядає молодшою за своїх одноліток

До слова, город зірка не закинула й коли виросла. На території власного особняка вже у дорослому та свідомому віці знаменитість завела свій город. Річ у тім, що Софія Ротару завжди надавала перевагу виключно натуральним продуктам – зі своєї грядки.

Софія Ротару поділилась порадами, як зберегти молодість
Софія Ротару поділилась порадами, як зберегти молодість

Не менш важливою складовою “вічної молодості” є водний баланс. Найуважніші шанувальники давно помітили, що на кожному виступі Софії Ротару біля неї стоїть пляшечка води. Достатньою кількістю рідини знаменитість живить свій організм і поза сценою.

Відома українська артистка вражає молодістю у віці 75 років
Відома українська артистка вражає молодістю у віці 75 років

Втім, можна припустити, що найголовніший секрет неймовірної краси Софії Ротару в її щасті, а щасливою людина може бути, тільки якщо займається улюбленою справою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини