Збільшили все, що тільки можна: дружина Павліка, Камінська, Романова та інші зірки, які робили пластику

Пластичні операції – чудова можливість якомога довше зберегти молодість та виправити зовнішність, якщо вона, на думку людини, неідеальна. Хто з відомих українських зірок робив пластику?

До зовнішності та стилю зірок прикуті погляди мільйонів шанувальників. Знаменитості до цього звикли, а тому завжди стежать за собою. На постійних заняттях спортом та правильному харчуванні слідкування за своїм зовнішнім виглядом не закінчуються – доволі поширеною практикою зробити себе кращими є пластична операція. Хто з відомих українських зірок збільшував бюст або губи?

Дружина Віктора Павліка

Днями відома українська блогерка та дружина відомого музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова наважилась на збільшення губ. Знаменитість показувала кожен крок своїм прихильникам на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Робила косметологічну процедуру Репяхова в одного зі столичних фахівців.

Як виглядає дружина Віктора Павліка після збільшення губ
Як виглядає дружина Віктора Павліка після збільшення губ

Приховувати результати збільшення губ знаменитість не стала та майже одразу похизувалась оновленим іміджем. Варто зазначити, що майстерка зробила все ідеально – здається, ніби Катерина Репяхова народилась з такими губами.

Слава Камінська

Відома українська співачка Слава Камінська ніколи не замовчувала того факту, що неодноразово зверталась до хірурга. Ба більш, знаменитість вважає, що виправляти свою зовнішність, якщо вона не подобається, – цілком нормальна практика.

Слава Камінська неодноразово робила пластичні операції
Слава Камінська неодноразово робила пластичні операції

Окрім ринопластики та, на фоні інших операцій, невинних уколів краси, Слава Камінська також збільшувала бюст та “підколювала” губи.

Міша Романова

Відома українська співачка робила операцію зі збільшення бюста. Пізніше знаменитість розповіла, що на столі хірурга лежала, коли була вагітна. Втім, про свій стан Міша Романова тоді не здогадувалась. Едгар Камінський, який робив операцію, зазначав, що дитині нічого не загрожувало.

Міша Романова робила операцію зі збільшення бюста
Міша Романова робила операцію зі збільшення бюста

Ірина Білик

Шанувальники й досі намагаються дорахуватись, скільки пластичних операцій робила знаменита українська співачка Ірина Білик. Насправді зірка не приховує того факту, що дуже багато разів змінювала свою зовнішність. Втім, артистка настільки часто звертається до пластичних фахівців, що чимало фанів вже й забули, скільки разів вона лягала на стіл хірурга.

Ірина Білик робила багато пластичних операцій
Ірина Білик робила багато пластичних операцій

Знаменитість свого часу збільшила губи. Крім того, Білик робила блефаропластику, ринопластику та підтяжку обличчя.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини