Добринін боявся видаляти зуби мудрості, а Яма хизується травмою на паркеті: “міць” українського шоу-бізнесу

З давніх-давен чоловіків прийнято вважати представниками "сильної статі". Втім, у декотрих життєвих моментах жінки проявляють куди більше відваги та сміливості

З появою соціальної мережі Інстаграм шанувальники, які полюбляють знати про своїх кумирів абсолютно все, буквально видихнули з полегшенням. Сьогодні фанати стежать не лише за професійною та творчою діяльністю знаменитостей, але і за їхніми особистим життям. Зірки здебільшого й не приховують цікавих деталей свого буття та радо діляться з відданими підписниками розповідями про те, що з ними відбувається.

Так, наприклад, одного разу відомий український шоумен і телеведучий, а також головний герой дев’ятого сезону “Холостяка” розповів, що довгий час боявся ходити до стоматологів. А ось його зірковий колега, український хореограф і танцівник, пригадав травму, яку отримав під час свого улюбленого заняття. Пригадуємо ці цікаві історії разом.

Влад Яма

Український хореограф нещодавно пригадав, яку травму отримав
Український хореограф нещодавно пригадав, яку травму отримав

Відомий український хореограф сьогодні разом з родиною живе за кордоном. Втім, це не заважає знаменитості вдаватись у спогади про минуле. Так, наприклад, нещодавно зірка пригадав, як отримав травму на паркеті. Одна з шанувальниць Влада Ями відповіла на його Історію в соціальній мережі Інстаграм, де хореограф показав один зі своїх танців. Фанатка зазначила, що назавжди запам’ятала майстерність і грацію, яку танцівник проявив під час свого виступу.

Влад Яма розповів, як у минулому отримав травму на танцювальному паркеті
Влад Яма розповів, як у минулому отримав травму на танцювальному паркеті

Влад Яма, своєю чергою, зізнався, що також запам’ятав цей виступ до кінця життя, втім річ дещо в іншому. Під час виконання танцю знаменитість отримав розрив зв’язок на руці. Відомий український хореограф спершу не збагнув, наскільки серйозною була травма і чекав, коли ж полегшає. Врешті-решт, довелось робити операцію.

Нікіта Добринін

Ведучий і блогер Добринін боявся видаляти зуб мудрості
Ведучий і блогер Добринін боявся видаляти зуб мудрості

Не менш відомий представник українського шоубізнесу також одного разу пережив поширену, але все-таки серйозну операцію. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Нікіта Добринін розповідав, що декілька років відкладав операцію з видалення зубів мудрості, адже просто боявся прийти до стоматолога. Втім, далі бігти було нікуди, тому він таки наважився на процедуру.

Нікіта Добринін пригадав, як почувався після видалення зуба мудрості
Нікіта Добринін пригадав, як почувався після видалення зуба мудрості

Після операції лікарі порадили знаменитості утриматись від занять спортом та інших навантажень. Втім, Нікіта Добринін почувався відносно добре, тому вирішив все-таки позайматись у тренажерному залі, втім обрав легке тренування.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини