Кому “насолила” Оксана Марченко: Єфросиніна, Бєдняков і Кондратюк пригадали роботу з дружиною Медведчука

Відомі українські знаменитості розповіли, які спогади у них залишились після тривалої співпраці з колись відомою та шанованою телеведучою Оксаною Марченко

Оксана Марченко свого часу здобула шалену популярність на українському телебаченні та співпрацювала з багатьма відомими зірками. Втім, підтримка політичної діяльності свого чоловіка, Віктора Медведчука, якого звинуватили у державній зраді, посприяла тому, що поступово шанована телеведуча стала персоною нон ґрата в Україні.

Пізніше чимало представників українського шоубізнесу почали пригадувати співпрацю з Оксаною Марченко. Виявляється, що знаменитість залишила по собі спогади кожному, з ким коли-небудь разом працювала.

Єфросиніна про Марченко

Нещодавно відома українська ведуча пригадала, як брала участь у шоу “Танці з зірками”. Знаменитість зізналась, що тоді разом з нею змагалась й Оксана Марченко, втім від самого початку, натякнула Єфросиніна, всі учасники шоу розуміли, що сезон буде проплаченим, оскільки в проєкті брала участь дружина екснардепа.

Єфросиніна пригадала участь у Танцях з зірками
Єфросиніна пригадала участь у Танцях з зірками

У новому випуску “Дорослих дівчат” Єфросиніна зізналась, що вона впевнена в тому, що в її програші на шоу винна саме Оксана Марченко. За словами ведучої, її конкурентка на проєкті зробила все можливе, аби її вигнали.

Кондратюк про Марченко

Один з найвідоміших українських ведучих раніше розповідав про спільну роботу з Оксаною Марченко. Ігор Кондратюк пригадав, що багато років тому його ексколега мала проукраїнську позицію, а у мовному питанні заохочувала всіх спілкуватись українською. Пригадав ведучий і батька своєї колишньої колеги. Кондратюк розповів, що тато Марченко часто навідувався на ефіри до доньки та завжди носив вишиванку.

Кондратюк пригадав співпрацю з Оксаною Марченко
Кондратюк пригадав співпрацю з Оксаною Марченко

Коментуючи останні події, відомий український ведучий висловив свою думку стосовно того, чому Оксана Марченко прийняла позицію, яка б зовсім не вписалась у координати її поглядів багато років тому. За словами Кондратюка, річ у запропонованих сумах.

Бєдняков про Марченко

Довгий час Оксана Марченко була єдиною та незмінною ведучою шоу “Х-Фактор”, втім 2016 року до неї приєднався відомий Андрій Бєдняков. Знаменитість у нещодавньому інтерв’ю розповів, що під час їхньої співпраці він був для неї кісткою в горлі. Річ у тім, висловився ведучий, що він був значно молодший, свіжіший та енергійніший.

Бєдняков пригадав шоу Х-Фактор
Бєдняков пригадав шоу Х-Фактор

Знаменитість зазначив, що він намагався знайти спільну мову зі своєю співведучою, втім Оксана Марченко виявилась єдиною за всю кар’єру Бєднякова, хто зовсім не йшов із ним на контакт.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини