Переросла маму і почала співати: як змінилася донька Ані Лорак, яка виросла копією Мурата і марить сценою

Колись відома та шанована в Україні співачка Ані Лорак нині виховує доньку Софію від шлюбу з турком Муратом Налчаджиоглу. Як виглядає дівчинка сьогодні?

Скандально відома артистка Ані Лорак сьогодні живе й будує кар’єру в росії. Знаменитість давно переїхала в сусідню країну, там вона нині й виховує свою єдину доньку Софію. Дівчинка з’явилась на світ у шлюбі Кароліни з турецьким підприємцем Муратом Налчаджиоглу. Цьогоріч зіркова дитина святкуватиме свій 12-й день народження.

Раніше зіркова мама часто відвідувала різні світські заходи зі своєю дитиною, тому Софію з самого дитинства привчили до світла софітів і червоних доріжок. Дівчинка зростає неймовірною красунею. Нині у доньки Ані Лорак найбільше проявляється хист до творчості, тому у майбутньому найімовірніше вона також стане відомою зіркою.

Як виглядає донька скандально відомої артистки Ані Лорак та її ексчоловіка Налчаджиоглу
Як виглядає донька скандально відомої артистки Ані Лорак та її ексчоловіка Налчаджиоглу

Нині дівчинка навчається у школі, а у вільний час полюбляє займатись творчістю. Так, раніше зіркова мама розповідала, що Софія відвідує театральний гурток. Крім того, в доньки Ані Лорак та Мурата Налчаджиоглу є свій особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, а також у розважальній мережі Тік-Ток.

На сторінках дівчинка ділиться креативними відео та цікавими фотографіями. Донька Ані Лорак має цікаву зовнішність, а також незвичайний імідж. Софія полюбляє яскраво одягатись, а її волосся пофарбоване у ненатуральний колір.

Софія Муратівна народилась у шлюбі Ані Лорак з турецьким бізнесменом Налчаджиоглу
Софія Муратівна народилась у шлюбі Ані Лорак з турецьким бізнесменом Налчаджиоглу

До слова, як ми вже згадали, після розлучення батьків донька артистки та її колишнього чоловіка живе зі своєю мамою. Софія не бачить свого рідного тата щодня, втім Мурат Налчаджиоглу докладає зусиль, аби якомога частіше проводити час зі своєю дитиною. Так, наприклад, підприємець любить подорожувати зі своєю донькою та нареченою. З собою зіркова родина бере й доньку Лілії Реус, коханої Налчаджиоглу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини