Матері-героїні, про яких не говорять: Кароль, Мішина, Білик та інші зіркові мами, які виховують дітей самі

Ці 5 українських зіркових жінок стали матерями-одиначками та власноруч виховують своїх дітей. У них виходить це доволі успішно. Про кого з них ви не знали?

В Україні, як і багатьох інших країнах світу є значна кількість мам, які лише своїми силами виховують дітей. Серед зірок, й українських зокрема, теж є жінки, які з певних причин стали матерями-одиначками. Вони можуть викликати лише захоплення, адже вміють поєднувати тяжку роботу, яка постійно забирає багато часу та приносить значну популярність, з вихованням і турботою про дітей. Розкажемо про 5 найвідоміших з них.

Тіна Кароль

Тіна Кароль з сином Веніаміном
Тіна Кароль з сином Веніаміном

Відома співачка сама виховує сина Веніаміна Огіра. Хлопцеві вже 13 років, а сам він проживає у Великобританії, де активно досліджує українську культуру. Зокрема, він цікавиться справжнім автентичним гопаком.

Батько Веніаміна помер від онкології, коли малюку було лише 5 років. Наразі Тіна Кароль часто їздить до сина, а на канікулах хлопець приїжджає побачитися з мамою.

Ксенія Мішина

Українська акторка сама займається вихованням 10-річного Платона. З вихованням сина Ксенії Мішиній тривалий час допомагали батьки, оскільки вона народила у 22 роки.

З батьком Платона вона розійшлася через постійні ревнощі та приниження. Ксенія Мішина також відверто поділилася, що колишній чоловік ніколи й не бачив нащадка, бо просто не цікавився життям власного сина.

Ірина Білик

Ірина Білик з синами так коханою старшого нащадка
Ірина Білик з синами так коханою старшого нащадка

Виконавиця має двох синів: 22-річного Гліба Оверчука та Табрізу Аслану огли Ахмадову, якому вже 8 років. Молодшого сина народила сурогатна матір. А батьком його є фотограф Аслан Ахмадов.

Зазначимо, що Ірина Білик чотири рази виходила заміж. Наразі вона розлучена та виховує дітей сама.

TAYANNA

Співачка сама виховує 9-річного сина Даніеля. Його батько — музикант Єгор Гліб не лише не долучається до виховання хлопця, а й неодноразово зраджував дружині. Тому після цього в новинах активно слідкували за скандальним розлученням пари. Наразі Даніель рідко спілкується зі своїм батьком.

Євгенія Власова

Євгенія Власова з донькою у дитинстві
Євгенія Власова з донькою у дитинстві

Співачка сама виховала 17-річну доньку Ніну. Батько дитини — продюсер відомого гурту “ВІА Гра” Дмитро Костюк. Знаменитість неодноразово розповідала, що біологічний батько її дитини не бере участі в житті доньки. А сама Ніна не активна в соціальних мережах, хоч сама часто з’являється на сторінках своєї відомої матері.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини