Президентські сім’ї та їхнє безбідне життя: як виглядають та чим займаються діти Зеленського, Ющенка та інших

Про експрезидентів не забувають навіть після завершення їхньої каденції. Втім, багатьох цікавить не лише політична діяльність екскерівників, а і їхнє особисте життя

Усі президенти під час своєї каденції збирали як негативні, так і позитивні відгуки суспільства. Проте, багатьох цікавить не лише політична та громадська діяльність президентів, але і їхнє особисте життя та сімейні стосунки. Познайомимось ближче з дітьми українських президентів.

Леонід Кравчук

У мережі немає навіть фото сина Леоніда Кравчука
У мережі немає навіть фото сина Леоніда Кравчука

У першого президента України залишився один син та двоє онуків. Олександр Леонідович Кравчук народився у липні 1959 року. Нині від сина першого керівника держави майже немає ніяких новин, а тому невідомо, де він перебуває та чим займається. До початку повномасштабної війни Олександр Кравчук займався бізнесом та підприємницькою діяльністю.

Відкриті джерела пов’язують ім’я сина першого президента України з державним підприємством “Нафком-Агро”, яке має в загальному близько двохсот тисяч гектарів у чотирьох областях країни. Компанія вважається однією з найбільших землевласників в Україні.

Леонід Кучма

Донька другого президента України Олена Пінчук
Донька другого президента України Олена Пінчук

У другого президента України також лише одна дитина – донька Олена Пінчук. Вона є головою Фонду Олени Пінчук, а також головою наглядової ради медіахолдингу StarLightMedia. Олена Кучма (в дівоцтві) вийшла заміж за українського бізнесмена та одного з найбагатших людей країни – Віктора Пінчука.

Нині фонд доньки другого президента України діє та займається освітньою та волонтерською діяльністю, що направлена на допомогу українцям у час повномасштабної війни.

Віктор Ющенко

Велика сім'я Віктора Ющенка
Велика сім’я Віктора Ющенка

У Віктора Ющенка всього п’ятеро дітей. Двоє старших були народжені в першому шлюбі зі Світланою Колесник – Віталіна та Андрій. Старша донька екскерівника держави активно підтримує Україну інформаційно, а ось Андрій Ющенко й взагалі нещодавно вдруге став батьком.

У другому шлюбі в експрезидента з’явилось троє дітей – 23-річна Софія Ющенко, 22-річна Христина Ющенко та 18-річний Тарас. Можна припустити, що всі троє дітей від другого шлюбу наразі здобувають освіту, адже в медіа зіркові діти “не світяться”.

Володимир Зеленський

Сім'я Володимира Зеленського
Сім’я Володимира Зеленського

Нинішній президент України Володимир Зеленський разом зі своєю дружиною Оленою виховує двох дітей – старшу доньку Олександру та молодшого сина Кирила. Старша дитина президента вступила до одного з київських вишів та зараз навчається на першому курсі, а молодший Кирило ще вчиться у школі. В одному з інтерв’ю Олена Зеленська зізнавалась, що Кирило ходить до київської школи.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини