Відомі багатоженці: у кого з українських чоловіків було багато дружин – не тільки Віктор Павлік і Арестович

В українському шоубізнесі багато зірок, які мали далеко не одну дружину. А хто входить до такого знаменитого переліку, окрім усім відомих Віктора Павліка та Олексія Арестовича?

Іноді справжнє кохання приходить далеко не одразу. До цього ви можете навіть встигнути одружитися не з то людиною. І навіть не один раз. А, виявляється, в українському шоубізнесі є далеко не один такий приклад, коли чоловік одружувався не з тою жінкою. А хто входить до цього переліку?

Віктор Павлік

Співак був одружений 4 рази. Останньою з обраниць артиста, яка отримала найбільше обговорень, стала Катерина Реп’яхова, яка молодша за свого коханого на 28 років.

Віктор Павлік та Катерина Реп'яхова
Віктор Павлік та Катерина Реп’яхова

Олексій Арестович

Позаштатний радник Офісу президента не любить розголошувати про своє особисте життя, але в одному з інтерв’ю зізнався, що мав до Анастасії дві дружини, кожна з яких подарувала йому дитину.

Олексій та Анастасія Арестовичі
Олексій та Анастасія Арестовичі

Євген Синельников

Першою дружиною Синельникова стала Олена Голуб. Саме з нею Євген створив популярне тревел-шоу “Орел і решка”, де Олена була продюсером. Вони одружилися ще коли були студентами, а після знімання реклами та свят вирішили зробити щось значно більше та посягнули на проєкт про подорожі. Розійшлися вони минулого року, пробувши разом у шлюбі 20 років.

Другою обраницею Євгена стала продюсерка Наталія Кліпа, а одружилися вони в серпні цього року в Бучі.

Євген Синельников та Наталія Кліпа
Євген Синельников та Наталія Кліпа

Володимир Остапчук

Першою дружиною зірки була Олена Войченко, з якою вони пробули в шлюбі 13 років. За цей час у їхній родині з’явилося на світ двоє дітей: донька, яку назвали Емілією, та син, якого назвали Еваном-Олександром.

Наступною обраницею Остапчука стала Христина Горняк, нотаріус та блогерка. Вони познайомились на весіллі у 2019 році, де Володимир працював ведучим. А вже через рік вони зіграли власне весілля. Проте, у жовтні цього року пара розійшлася.

Володимир Остапчук та Христина Горняк
Володимир Остапчук та Христина Горняк

Павло Зібров

Першою дружиною артиста була Тетяна, яку він знає ще з молодості. За час, що вони були разом, у них з’явився син Роман. Однак, їхнє подружнє життя завершилося, коли Тетяна завела роман зі своїм студентом.

Другою дружиною, яку Павло Зібров й досі сильно любить, стала Марія. Вони мають доньку Діану.

Павло та Марія Зіброви
Павло та Марія Зіброви

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини