Тінь на кар’єрі Ані Лорак: хто був улюбленим чоловіком співачки до турецького красеня Мурата

Усі ми пам'ятаємо, як Ані Лорак одружилася з турецьким підприємцем Муратом Налчаджіоглу, і яке яскраве та доволі багате весілля вони зіграли. Однак, до нього в Ані Лорак був інший коханий.

Мало кому відомо, що до зустрічі з Муратом Ані Лорак мала стосунки з іншим чоловіком. Ним виявився її земляк.

Про цей роман співачка не любить розголошувати, однак, усе ж таки розповіла про нього в одному зі своїх інтерв’ю.

Про стосунки з цим чоловіком, імені якого 44-річна співачка не називає, Ані Лорак відгукується ненайкраще. Ба більше — вона зазначає, що вони її розчарували.

Причина полягає у тому, що виконавиця була переконана, що в них взаємна глибока любов. Всепоглинальна. Вона віддала в стосунках максимум, утім, її колишній обранець дав їй зрозуміти, що це не так. Їхнє кохання виявилось не таким, як океан, а зовсім маленьким, незначним.

Проте, Ані Лорак підсумувала в розповіді про цього обранця, що вона все ж таки вдячна за ці стосунки, бо вони навчили її дійсно чомусь цінному — допомогли розкрити глибокі почуття всередині. Навіть якщо вони не отримали належної відповіді.

Ані Лорак розповіла про колишнього обранця
Ані Лорак розповіла про колишнього обранця

Також виконавиця розповіла, що зрозуміла для себе дещо цікаве про ці стосунки. Виявляється, що її колишній коханий досі має до неї почуття. Це вона побачила після останньої швидкоплинної зустрічі з ним, яка відбулася вже після розриву їхніх стосунків.

На це Ані Лорак відповідає, що в неї усі почуття до цього чоловіка вже пройшли.

“Напевно, необхідно таке пережити”, – ділиться здогадкою зірка.

Ані Лорак та Мурат

Однак, найбільшого розголосу набули стосунки Ані Лорак саме з менеджером турецького готелю Муратом Налчаджіоглу. Один її відпочинок в Анталії обернувся справжнім коханням та шлюбом, який тривав 11 років. За цей час у них з’явилася донька Софія, яка наразі проживає з батьком та мачухою.

Причиною цього розриву стала значна відстань, адже Мурат побудував бізнес на Батьківщині коханої, аби бути поруч з нею, а вона поїхала виступати, а згодом і переїхала жити, забравши з собою дитину, на територію країни-агресора.

Ані Лорак та її колишній обранець Мурат
Ані Лорак та її колишній обранець Мурат

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини