Жарти Купідона: як познайомились і захопились зіркові парочки – Данилко і Сумська, Дорофєєва і Монатік та інші

Кохання – це не лише палкі почуття, а й виважені та спокійні емоції. Б'ємось об заклад, що ви навіть не здогадувались, що цих зірок пов'язує щось більше, ніж робочі стосунки

Український шоубізнес сповнений цікавими історіями та несподіваними сюжетними поворотами. Іноді навіть найпалкіший прихильник може не здогадуватись, що відбувається за лаштунками професійної діяльності відомих українських знаменитостей. Так, деяких артистів пов’язує дещо більше, ніж спільна робота. Мова йде про сильну любов, яка пов’язує зіркові дуети дружніми стосунками. Читайте детальніше!

Андрій Данилко та Наталія Сумська

Андрій Данилко та Наталія Сумська
Андрій Данилко та Наталія Сумська

Затятий одинак та найголовніший холостяк України насправді доволі сентиментальна та чуттєва людина. Андрій Данилко в одному з інтерв’ю зізнавався, що він вже звик до думки, що залишок життя проведе на самоті, адже сім’ю йому завести вдасться навряд. Проте, в артиста є хороші друзі, окрім Інни Білоконь.

Так, нещодавно співак та актор розповів, що проводить вечори разом з актрисою Наталією Сумською. Під час екстреного та планового вимкнення електроенергії вдома він слухає озвучені артисткою аудіокниги.

Надія Дорофєєва та Дмитро Монатік

Надія Дорофєєва та Дмитро Монатік
Надія Дорофєєва та Дмитро Монатік

До розлучення з Володимиром Дантесом Надя Дорофєєва разом з екскоханим жила по сусідству від запального українського співака. Артисти дружили сім’ями та не приховували цього – Дорофєєва та Дантес ходили в гості до Дмитра та Іри Монатіків, а ті, своєю чергою, навідували до Наді та Вови.

Більш того, одного разу на сторінці Діми Монатіка у соцмережі Інстаграм з’явився допис, присвячений Наді Дорофєєвій. У зверненні до подруги артист зазначив, що він дуже щасливий, адже доля звела їх разом.

Тіна Кароль та Юлія Саніна

Тіна Кароль та Юлія Саніна
Тіна Кароль та Юлія Саніна

Дружба між Тіною Кароль та Юлією Саніною настільки міцна, що деякі шанувальники навіть приписували їм роман. Зіркова дружба зав’язалась, коли вони записали спільний трек. Після роботи разом співачки почали ближче спілкуватись та з’ясували, що захоплюються одна одною. Тіна та Юлія разом виступали на концертах та часто проводили разом час.

Більш того, Тіна Кароль наважилась вийти на паркет “Танців з зірками” лише заради того, щоб підтримати свою хорошу подругу Юлію Саніну.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини