Відбив дружину у Євгена Паперного і живе з нею вже 25 роки: історія кохання Віталія Борисюка і Ольги Сумської

Ольга Сумська вже 25 років живе у щасливому шлюбі з Віталієм Борисюком. Чоловік зміг завоювати серце Ольги та змусити її покинути свого колишнього чоловіка Євгена Паперного.

В травні 2021 року Ольга Сумська та Віталій Борисюк відсвяткували 25 років з дня весілля. Щоб закріпити своє кохання вони вирішили повторно зіграти церемонію весілля та обмінятися клятвами у коханні. Церемонія була наповнена гармонією та щастям, яке пара набула впродовж свого подружнього життя.

Ольга Сумська зрадила колишньому чоловікові
Ольга Сумська зрадила колишньому чоловікові

Ні для кого не секрет, що Ольга Сумська завела стосунки з Борисюком, будучи у шлюбі з Євгеном Паперним. Жінка розповіла, як її колишній чоловік дізнався про зраду. За її словами, це сталося не відразу.

“Коли я вперше прийшла до Віталіка додому і сталося те, що сталося, то він показував мені альбом з його фотографіями і ми переглядали сімейні альбоми. Мені сподобалось одне фото і я попросила, щоб він дав його мені. Я поклала собі це фото в сумочку, а мій чоловік його знайшов. Треба було його забрати”, – розповідає Ольга Сумська.

Зірка, згадуючи той вчинок, розповідає, що вона не шкодує, що так трапилося, бо вона зустріла кохання всього її життя. Почуття її та Віталія перевірені часом та різними випробуваннями.

Але не все так ідеально в сім’ї Сумської. Борисюк одного разу зрадив Ользі, але чесно про все їй зізнався. Вона знайшла в собі сили пробачити цей вчинок, а чоловік усвідомив свою помилку і бльше подібного не ставалося.

Ольга Сумська щаслива з Віталієм Борисюком
Ольга Сумська щаслива з Віталієм Борисюком

Ольга познайомилася з чоловіком ще будучи студенткою, тоді в них не зав’язувалися стосунки, бо в неї на той момент були відносини з іншим хлопцем. Віталій побоявся залицятися до дівчини, але потім виявилося, що Ольга була б не проти, якби чоловік приділив їй увагу ще тоді.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини