Як виглядають доньки кращих друзів-кварталівців: Євгена Кошового і Володимира Зеленського (ФОТО)

Володимир Зеленський та Євген Кошовий спілкуються після того, як Володимир став президентом України, адже вони залишаються найкращими друзями.

Варвара та Серафима Кошові

Євшен Кошовий виховує зі своєю дружиною двох доньок – 14-річну Варввру та 8-річну Серафиму. Варвара посмійно хизується фотографіями у соціальних мережах, тому можна сказати, що дівчинка дуже доросла, як для свого віку та всебічно розвинена.

Варвара публікує у соціальній мережі фото у стильних образах, з дорогими каблучками та ланцюжками і, навіть, залицяльниками. На одному з фото дівчинка позує з стрілками на очах, прилизаним волоссям та повністю чорному образі. Важко не помітити довжелезні нігті, які не є типовою довжиною для 14-річних дівчат.

Варвара виглядає дуже дорослою
Варвара виглядає дуже дорослою

Старша донька вже спробувала себе у різних проєктах та шоу: Варвара приходила на “Розсміши коміка”, брала участь в “Лізі сміху” і вже встигла заспівати на “Голос.Діти”. Дівчинка ще займається танцями, а Євген з дружиною підтримують всі її хобі.

Молодша донька Серафима ще тільки підростає, але батьки впевнені в тому, що вона зможе розкрити свої приховані таланти.

Сім'я Кошового у повному складі
Сім’я Кошового у повному складі

Олександра Зеленська

Донька Володимира Зеленського – 18-річна Олександра нещодано стала студенткою. Дівчинка, як і її менший брат, залишаються на навчання в Україні. Поки невідомо, на якому факультеті дівчинка буде вчитися, але Олена Зеленська розповідала, що це гуманітарний напрямок.

Сторінки у соціальних мережах Олександри є закритими, тому дівчинка не дуже активна у соціальних мережах. В неї є фан-сторінки, де її прихильники публікують фотографії з основної сторінки. На одному з таких фото донька президента позує у яскраво-жовтому светрі з розпущеним волоссям.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини