Пройшли Крим і Рим: ким працювали зірки до популярності – Данилко був кулінаром, а Бронюк трудився чиновником

Не кожному щастить одразу знайти своє життєве призвання. Так само склалось і в житті декотрих знаменитостей. Ким могли стати українські зірки, якщо б не усвідомили потяг до творчості?

Творчий шлях – завжди складна та непередбачувана пригода. Деколи видатним людям доводилось пройти найскладніші життєві випробування задля того, щоб усвідомити своє справжнє призвання. Якщо паралельні всесвіти існують, то можна припустити, що не всі з відомих українських зірок стали тими, чиє ім’я сьогодні відоме кожному жителю країни. Втім, у нашій реальності представникам шоубізнесу довелось працювати в різних сферах, аби врешті дійти до істини, що вони були створені для творчості. Історії Андрія Кузьменка, Ірини Горової, Віктора Бронюка та Андрія Данилка.

Ірина Горова

Ірина Горова
Ірина Горова

Відома українська бізнесвумен навіть не думала, що одного дня стане чи не найвідомішою продюсеркою України. Все своє дитинство знаменитість навіть не замислювалась над тим, щоб почати власний бізнес, а тим паче, пов’язаний з творчістю. Батьки Ірини Горової виховували її талановитою та здібною та хотіли, аби вона стала спортсменкою, втім, у різних галузях. Тато жадав бачити свою доньку шахісткою, а мати – гімнасткою.

Втім, ні шахи, ні гімнастика не цікавили юну Ірину Горову. Після школи дівчина здобула освіту на економічному факультеті та врешті знайшла себе в шоубізнесі.

Кузьма Скрябін

Кузьма Скрябін
Кузьма Скрябін

Легендарний український музикант в дитинстві та юності навіть не підозрював, що його ім’я звучатиме звідусіль, а шанувальники захоплюватимуться його творчістю і слухатимуть пісні “до дір”. Ба більш, дитячі мрії Кузьми ідеально характеризували нестандартність його мислення. Він не хотів бути ні космонавтом, ні льотчиком – маленькому Андрію хотілось стати водієм сміттєвоза. Втім, після завершення школи він здобув освіту стоматолога.

Ні з медициною, ні зі сміттєвозами в Кузьменка не склалось, а ось спрагу до музики ігнорувати не вдалось.

Андрій Данилко

Андрій Данилко
Андрій Данилко

На відміну від своїх колег, Андрій Данилко завжди бажав стати представником творчої професії. Спершу артистові хотілось бути піаністом. Він довго навчався грати, а його мама навіть купила йому музичний інструмент. Коли артист “перехворів”, зажадав стати художником. Втім, сурові реалії змусили обрати його “практичну” професію. Освіту Данилко здобував у торгово-кулінарному училищі.

Віктор Бронюк

Віктор Бронюк
Віктор Бронюк

Фронтмен популярного гурту “ТіК” в дитинстві хотів бути художником, проте батьки знаменитості наполягли на вступі на більш “престижну” професію. Саме тому Бронюк здобув вищу освіту на історичному факультеті, а після – почав працювати чиновником у відділі управлінні сім’ї та молоді Вінницької міської ради. Пізніше артист став головним спеціалістом відділу культури, але робота у міській раді, навіть пов’язана з творчістю, не надихала знаменитість. Врешті, артист таки став музикантом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини