Олексій Суханов, Ані Лорак, Дзідзьо, Ігор Кондратюк та інші зірки, які носять окуляри: пасує не всім

Не всі зірки володіють відмінним голосом, деяким доводиться носити окуляри, щоб впевнено себе почувати у повсякденному житті. Не всім зіркам пасує такий образ.

Зірки українського шоу-бізнесу не можуть бути ідеальними у всьому. Деякі з зірок носять окуляри через проблеми з зором, але більшості з них навіть дуже пасує такий стильний образ.

Тіна Кароль

Тіна Кароль має проблеми з зором вже тривалий час. У зірки короткозорість, тому вона носить в житті окуляри. Тіна неодноразово говорила про це під час зйомок “Голосу країни”. Одного разу зірка підійшла до одного з учасників “Голосу”, щоб подивитися йому в очі, бо вона так далеко не бачить.

Ані Лорак

Українські зірки, які носять окуляри
Українські зірки, які носять окуляри

Ані Лорак, час від часу також носить окуляри. Співачка публікує в себе на сторінці фото та відео у стриманому образі, доповнюючи його прозорими окулярами.

Дзідзьо

Українські зірки, що носять окуляри
Українські зірки, що носять окуляри

Дзідзьо майже ніколи не знімає свої окуряли. Вони стали невід’ємною частиною його образу. Співак рідко показується на публіці без окулярів, бо йому надзвичайно пасує такий вигляд.

Сергій Бабкін

В чоловіка рідкісне захворювання очей. В зв’язку з цим Сергій навіть їздив в Австрію, щоб зробити операцію корекції зору, щоб не втратити його повністю.

Олексій Суханов

Українські зірки, які носять окуляри
Українські зірки, які носять окуляри

Відомий телеведучий Олексій Суханов почав з’являтися на телекранах в окулярах. Як виявилося, в чоловіка погіршився зір через сильне навантаження, тому він вимушений носити окуляри.

Ігор Кондратюк

Ігора рідко можна побачити під час зйомок якогось проєкту без окулярів. В чоловіка вже давно проблеми з зором, але окуляри ніяк не псують його образ. Чоловік з ними виглядає дуже стильно та стримано.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини