Доля переможців “МастерШеф”: чим займаються Сашко Цвігун, Павло Серветник, Ольга Мартиновська та інші

Переможці найкращого кулінарного проєкту "МастерШеф" вміли дивувати суддів своїми фантастичними стравами, але чи продовжують вони займатися цим далі?

Світлана Шептуха

Дівчина стала переможницею першого сезону “МастерШеф”, яка була справжньою зіркою. Світлана за освітою бухгалтер, але вона покинула свою роботу заради участі у проєкті. Після того, як вона виграла шоу, Світлана пройшла навчання в Парижі, потім повернулась в Україну, закінчила навчання та почала співпрацювати з ресторанами та кулінарними студіями. За останньою інформацією, дівчина працює бренд-шефом одного з модних ресторанів.

Єлизавета Глинська

Переможниця другого сезону обрала для свого розвитку контидерський напрямок. Після цього їй почали писати багато власників ресторанів з пропозиціями про співпарацю, але вона всім відмовила, бо хотіла мати щось своє. Нині дівчина випустила вже не одну книгу і веде власний проєкт про кулінарію.

Ольга Мартиновська

Як склалася доля переможців МастерШеф
Як склалася доля переможців МастерШеф

Ольга Мартиновська стала переможницею третього сезону проєкту “МастерШеф” і в 2020 році стала його суддею. Коли в 2013 році вона виграла у проєкті та теж поїхала на навчання, а потім їй запропонували попрацювати в Парижі, на що вона погодилась. Зараз Ольга, крім суддівства, працює бренд-шефинею.

Євген Злобін

Чоловік родом з Маріуполя, пішов на проєкт, щоб якось виправити фінансову ситуацію у сім’ї і йому дуже добре це вдалося. Після перемоги хлопець не закинув кулінарію, а почав всіляко розвивати своїх приховані раніше таланти.

Євген Клопотенко

Чоловік став переможцем 5 сезону кулінарного проєкту. На момент участі у проєкті він вже мав невеликий ресторанчик, що базувався на джемах та конфітюрі, але після перемоги став експертом в багатьох проєктах на телеканаліі “СТБ” і автором кулінарного курсу. Крім цього, чоловік є бренд-шефом одразу декількох ресторанів.

Асмік Гаспарян

Чим зараз займаються переможці МастерШеф
Чим зараз займаються переможці МастерШеф

До проєкту дівчина працювала майстрем манікюру, але це їй пообалось менше, ніж готувати на кухні. Вона прийшла на проєкт з впевненістюу своїй перемозі і вона це довела самій собі. Після перемоги вона пройшла багато курсів по кулінарії і стала бренд-шефом. Зараз вона є власницею і засновницею кондитерської студії.

Вадим Бжезинський

Вадим, він же Пава, дивився кулінарні блоги та мріяв стати кухарем. Таку можливість йому подарував проєкт “МастерШеф”. Зараз чоловік також працює бренд-шефом і планує відкривати не один стрит-фуд ресторан.

Іван Міланович

До перемоги хлопець волонтерив та допомагав людям. Після участі у проєкті він заснував навчальну програму по кулінарії для початківців і онлайн-школу. Станом на зараз, він займається просвітницькою діяльністю, а свій кубок подарував звичайному перехожому. Іван закликає не жити минулим.

Сергій Денисов

Доля переможців проєкту МастерШеф
Доля переможців проєкту МастерШеф

Чоловік працював у ресторані до того, як прийшов на проєкт “МастерШеф”. Навіть Ектор зізнався, що він був найкращим учасником за всі сезони проєкту. Отримані чорні фартухи не завадили Сергію йти до своєї мети і зараз він працює бренд-шефом в одеському ресторані.

Павло Серветник

Павло переміг у першому сезоні “МастерШеф. Професіонали”. Після перемоги хлопець зайнявся випічкою та відкрив власне виробництво. Він дуже захоплюється Азією, тому йому найкраще вдавалося готувати страви саме в цьому напрямку.

Сашко Цвігун

Хлопець став переможцем “Битви сезонів”. Одного разу він вже був за крок до перемоги, але йому не вдалося отримати бажаний успіх. Прийшовши на проєкт, де змагалися учасники всіх сезонів, йому вдалося довести, що саме він гідний того, аби носити звання переможця кулінарного конкурсу. Сашко продовжує свою кулінарно вишукану діяльність.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини