В 36 виглядають на всі 50: як змінилися найбагатші близнючки Америки сестри Олсен – Мері-Кейт і Ешлі (ФОТО)

Відомі близнючки Мері-Кейт та Ешлі Олсен зарано постаріли. Дівчата перестали зніматися в кіно і стали дизайнерками, але кожен вихід у світ дивує прихильників.

Сьогодні про дівчат майже нічого не чути. Близнята Олсен народилися в 1986 році в Лос-Анджелесі. Батько – банкір, а мама – колишня балерина. Вона виростила талановитих донечок, які стали справжніми зірками кіно. Дівчатка отримали свою першу роль в фільмі “Повний дім”, коли їм було всього 6 місяців

Найпопулярнішим фільмом з дівчатами став “Двоє: я та моя тінь”. Дівчаткам було всього 10 років, а вони вже встигли стати мільйонерками. Вони потрапили до списку акторів, які в дуже юному віці самостійно отримали великий заробіток, а не отримали його у спадок. В магазинах почали продаватися ляльки з маленькими Мері-Кейт та Ешлі.

Близнючки Олсен виглядають значно старше свого віку
Близнючки Олсен виглядають значно старше свого віку

Їх любили всі дівчатка-підлітки і сприймали як своїх кумирів. В 2004 році вони знімались у фільмі, який став їхнім повним провалом, в зв’язку з чим це була їхня остання зйомка в кіно. Справа в тому, що дівчатка виросли і їхня мила зовнішність змінилась з дитячої на підліткову, тому зник весь шарм і картина провалилась. Гарних дівчат в Голлівуді і без них вистачало, а продюсерам не було що запропонувати Ешлі та Мері-Кейт.

Дівчата не опустили руки та знайшли себе в дизайні, але на публіці почали з’являтися все рідше й рідше.

Зараз дівчат важко впізнати, бо виглядають вони набагато старше свого реального віку. Причиною цього, за версією прихильників, стали численні махінації з зовнішністю у вигляді ін’єкцій краси. В дівчат з’явилися синці під очима, опустилися риси обличчя та з’явилися яскраво виражені скули. Найбільші зміни помітно у Мері-Кейт, яка виглядає, наче старша сестра Ешлі, а не її близнючка.

Мері-Кейт та Ешлі Олсен в 36 років виглядають на всі 50

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини