Велике переселення зрадників: Таїсія Повалій, Ані Лорак, Регіна Тодоренко та інші українці, які живуть в росії

Деякі з зірок українського шоу-бізнесу перебралися до росії і з початком повномасштабного вторгення ні слова не сказали в підтримку України.

Ані Лорак

Українська співачка Ані Лорак вже давно закріпила за собою статус російської виконавиці. Жінка проживала на території росії задовго до повномасштабного вторгення, але з його початком Лорак не наважилася виступити перед прихильниками з підтримкою української сторони та покинути країну-агресора. Це не завадило їй продовжувати давати концерти та спілкуватися з російськими зірками, які також активно підтримують так названу в росії “військову операцію”. Єдиним зверненням до прихильників були слова, що все переможе лише кохання, але українці не оцінили такого жесту від співачки.

Таїсія Повалій

Українські зірки-зрадники ,що покинули Україну
Українські зірки-зрадники ,що покинули Україну

Таїсія Повалій стала справжнім здивуванням для колишніх друзів серед українського шоу-бізнесу. Найбільше в ній розчарувався Павло Зібров, який спілкувався з нею більше 20 років. Таїсія, крім свого мовчання, виступала на російських телеканалах на 9 травня 2022 року і під час святкування 2023 року з українськими піснями. Співачка не посоромилась виступати з відомими українськими композиціями для росіян.

Регіна Тодоренко

Телеведуча та колишня зірка “Орел та Решка” теж давно будує свою кар’єру в росії, але починала дівчина в Україні. Як почалась війна, Регіна не підтримала свою рідну країну, обрала гру в мовчанку. Замість того, щоб говорити для великої аудиторії про важливе, вона показує свої пологи та розповідає про те, як прекрасно проводить дозвілля.

MARUV

Українські зірки, що будують кар'єру в росії
Українські зірки, що будують кар’єру в росії

Ця українська співачка неодноразово навідувалася до росії та записала спільну композицію з Кірковорим, який активно підтримує дії рф. Дівчина втекла до росії з початком повномасштабного вторгення і не давала стосовно цього ніяких коментарів. Єдина звістка, яка була отримана від неї – це те, що з нею та її дитиною все добре і зараз вона перебуває у безпечному місці, але де саме знаходиться це місце вона не сказала.

Джиган

Джиган – він же Денис Устименко, народився в Одесі, але повністю побудував свою кар’єру в росії. Чоловік є репером та співаком і будує життя з росіянкою Оксаною Самойловою, з якою вони разом виховують дітей. Чоловік не сказав нічого про війну в Україні і продовжив виступати та зніматися в різних проросійських проєктах. Нещодавно стало відомо, що він та його сім’я збираються отримати громадянство іншої країни.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини