Ким були ведучі ТСН до того, як стали популярними: Вітвіцька – акробатка, Мосейчук – мовознавець та інші зірки

Телевізійна Служба Новин – одне з найпопулярніших щоденних журналістських проєктів, яке допомогло відомим зараз ведучим прославитись. Пригадуємо, ким були зірки до слави

Перший випуск надпопулярної сьогодні новинної програми ТСН датується 1997 роком. Тоді Алла Мазур, висхідна зірка українського телебачення, вперше увійшла в кадр “1+1”. Саме ця програма принесла багатьом відомим ведучим славу та визнання. Втім, не всі з самого дитинства бажали пов’язати своє життя з журналістикою.

Пригадуємо, чим займались і ким були зірки ТСН до того, як стати популярними.

Соломія Вітвіцька

Відома українська телеведуча з самого дитинства займалась і захоплювалась діяльністю, абсолютно не пов’язаною з журналістикою. Хоча знаменитість і була творчою дитиною, ніхто не підозрював про її майбутнє. Так, Соломія Вітвіцька займалась акробатикою та бальними танцями.

В дитинстві Соломія Вітвіцька займалась
В дитинстві Соломія Вітвіцька займалась

Втім, після випуску зі школи майбутня зірка вступила до Львівського національного університету на факультет журналістики. Після здобуття вищої освіти Соломія Вітвіцька декілька років до переїзду в столицю жила та працювала у Львові.

Наталія Мосейчук

Знаменитість народилась у місті Теджен, Туркменістан. У дитинстві майбутня відома телеведуча часто переїжджала, оскільки росла в родині військового. Пізніше родина оселилась у Бердичеві. З дитинства Наталія Мосейчук захоплювалась гуманітарними науками, тому й вступила на факультет іноземних мов.

Мосейчук здобувала вищу освіту на факультеті іноземних мов
Мосейчук здобувала вищу освіту на факультеті іноземних мов

1993 року знаменитість, ще студенткою, почала шлях у журналістиці.

Алла Мазур

Перша в історії ТСН ведуча народилась і виросла в сімействі медиків, втім попри заведену традицію продовжувати рід вона з раннього віку захопилась журналістикою. Ще у школі Алла Мазур почала писати – спершу для шкільної газети, пізніше її матеріали почали видавати місцеві засоби масової інформації.

Алла Мазур з дитинства усвідомила потяг до журналістики
Алла Мазур з дитинства усвідомила потяг до журналістики

Свою кар’єру відома українська ведуча розпочала з посади кореспондента. Після цього вона виконувала обов’язки редактора і вела радіопрограми.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини