Семеро рідних і жодного названого: як виглядають усі діти Дмитра Гордона, яких народили йому різні жінки

Мало хто знає, що Дмитро Гордон є щасливим батьком сімох дітей, і всі вони народжені від різних жінок. Чоловік показав, як виглядають всі його діти.

Дмитро Гордон без перебільшення є одним з найбільш упізнаваних українських журналістів. На його рахунку безліч інтерв’ю з відомими політиками та діячами культурного простору України, починаючи від співаків, закінчуючи письменниками та поетами.

Мало хто знає, але Дмитро багатодітний батько, в якого семеро дітей від різних жінок. Першою дружиною Гордона стала Олена Сербіна. Під час шлюбу жінка народила йому чотирьох дітей – троє синів Ростислав, Дмитро, Лев і донечка Єлизавета.

Дмитро Гордон показав свою багатодітну сім'ю
Дмитро Гордон показав свою багатодітну сім’ю

Після розлучення чоловік закрутив роман зі своєю колегою. Через три рокі стосунків чоловік зробив їй пропозицію і пара почала будувати нові щасливі стосунки в новоспеченій сім’ї. Попри те, що в них 17 років різниці у віці, Олеся Бацман погодилася вийти за нього заміж.

В 2012 році жінка народила йому доньку на ім’я Санта. Роками Пізніше дівчина народила йому ще двох дівчаток – Алісу та Ліану. До слова, зараз донька Олеся займає посаду головного редактора у виданні “Гордон”.

Дмитро Гордон показав, як виглядають його діти
Дмитро Гордон показав, як виглядають його діти

Чоловік розповів, чим займаються зараз його старші діти. Син Ростислав зараз працює на YouTube і може похвалитися великою зарплатнею – близько двох тисяч доларів, а інший син Дмитро зараз працює в Голлівуді після закінчення університету Берклі.

Разом із сином Дмитром в Лос-Анджелесі живе син Лев, а донька Ліза працює в Києві на одну крупну іноземну компанію. Дмитро Гордон каже, що йому поки не судилося стати дідусем, але він сподівається, що це буде дуже скоро.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини