Педагог, вокаліст, гример: ким була Ліза Глінська з “МастерШеф” до навчання в кулінарній академії у Франції

Єлизавета Глінська здобула популярність завдяки кулінарному шоу "МастерШеф". Втім, до того, як почати готувати й вирушити на навчання до Франції, знаменитість працювала у зовсім іншій сфері

Відома українська кондитерка Єлизавета Глінська здобула всеукраїнське визнання на зніманні популярного телепроєкту про кулінарію “МастерШеф”. Знаменитість стала переможницею другого сезону шоу й вирушила до Франції на навчання.

За кордоном Ліза Глінська пройшла курси “Le Cordon Bleu”, навчалась у французькій кондитерській школі “Bellouet Conseil” та здобула багато знань на інших курсах та в інших школах. Втім, до того, як стати популярною, знаменитість мала зовсім інші наміри щодо своєї професії.

Ким була Єлизавета Глінська до популярності
Ким була Єлизавета Глінська до популярності

Ліза Глінська народилась і виросла у місті Запоріжжі. Пізніше родина майбутньої зірки української кулінарії переїхала до Алупки. У Криму зірка вступила до педагогічного університету, де почала вивчати вокал. Три роки після здобуття вищої освіти Єлизавета Глінська працювала викладачкою в одній з місцевих музичних шкіл. Втім, пізніше майбутня знаменитість вирішила змінити своє життя.

2007 року Ліза Глінська переїхала до української столиці й почала пошуки себе. Спершу молода та амбіційна дівчина відвідувала курси гриму та макіяжу Алли Чури. Врешті-решт Глінська стала художником-гримером, а здобута освіта допомогла знаменитості отримати роботу арт-директора у “Shiseido”. Творча професія у Києві так само не запала Єлизаветі в душу, а всередині вирувало бажання втілити у життя свою найбільшу пристрасть – кулінарію.

Єлизавета Глінська до кулінарії працювала педагогом і гримером
Єлизавета Глінська до кулінарії працювала педагогом і гримером

Врешті-решт, знаменитість наважилась займатись тим, про що завжди мріяла. До слова, на МастерШеф зірка потрапила не з першого разу. Єлизавета Глінська довго не могла надіслати заявку, тому вона зв’язалась з продюсерами проєкту з проханням особисто приїхати й заповнити всі необхідні папери.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини