ТОП-5 найвпливовіших українських жінок, що прославляють Україну: Лижичко, Зеленська, Муіньо

Українські жінки не перестають підкорювати світову сцену та все суспільство своїми досягненнями. Серед українських талантів є жінки, які прославляють Україну зі всіх сторін.

Руслана Лижичко

В 2004 році “Дикі танці” Руслани принесли першу перемогу Україні на світовому конкурсі “Євробачення-2004”. Руслана побила рекорд, набравши 280 голосів. Після такої перемоги рекорд змогла побити лише співачка Джамала, яка отримала перемогу роками пізніше.

Багато хто полюбив Руслану саме за її запальну та творчу натуру. В співачки завжди були неймовірно стильні сценічні образи, які публіка запам’ятала на довгі роки вперед.

Тетяна Муіньо

Відома українська кліпмейкера облетіла весь світ своїми приголомшливими кліпами для світових зірок. Артисти з цілого світу стають в чергу в надії попрацювати з українською професіоналкою. Вона співпрацювала з Гаррі Стайлзом, Карді Бі, репером LilNasX та Кеті Перрі.

Крім цього, Тетяна отримала декілька світових нагород за свої кліпи, які хвалять не лише зірки, але й мільйони прихильників по всьому світу.

Тетяна Гуцу

ТОП-5 українських жінок, що прославили Україну
ТОП-5 українських жінок, що прославили Україну

Дівчина стала абсолютною чемпіонкою зі спортивної гімнастики. В 1992 році на честь її перемоги на Олімпійських іграх вперше заграв український гімн та був піднятий українский прапор. Її вміннями досі захоплюються всі тренери та світові спортсмени.

Ірина Галай

Жінка стала першою українкою, яка в 2007 році підкорила Еверест. Без належного екіпірування та кисню відважна альпіністка з мужністю підняла український прапор в найвищій точці світу. Тут точно є чим пишатися.

Олена Зеленська

ТОП-5 українських жінок, що прославили Україну на весь світ

Звісно, тут не обійшлося без нашої Першої леді. Олена Зеленська без перестанку відвідує міжнародні саміти, спілкується зі світовими лідерами та якомога більше розповідає про Україну, її проблеми та переваги. Липнева промова Олени Зеленської змусила конгрес встати та заповнити зал оплесками. Жінка досить мужньо бореться за майбутнє своєї країни та хоче якомога швидше закінчити вторгнення, розв’язане країною-сусідом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини