У всьому копіює матір, крім позиції: старша донька Ольги Сумської вийшла заміж за актора і народила двох дітей

Відома українська актриса Ольга Сумська виховує двох доньок, одна з яких до дрібничок повторила мамину долю. Що відомо про життя старшої доньки знаменитості?

Антоніна Паперна, донька відомої української актриси Ольги Сумської та її першого чоловіка, не менш відомого актора, пішла стопами своїх зіркових батьків. Риси зовнішності дівчина однаково успадкувала і від мами, і від тата, а ось доля виявилась дуже схожою саме на мамину. Що відомо про минуле та сьогодення Тоні Паперної?

Особисте життя Тоні Паперної

Спадкоємиця відомого акторського роду Сумських вийшла заміж за свого російського колегу. Вперше пару побачили у 2015 році на прем’єрі комедійно-фантастичного фільму “Привид”. Невдовзі журналісти отримали офіційну відповідь від представників артиста: Антоніна та Володимир зустрічаються. Незабаром у мережі заговорили про їхнє весілля.

Антоніна Паперна зі своїм чоловіком-росіянином Володимиром Ягличем
Антоніна Паперна зі своїм чоловіком-росіянином Володимиром Ягличем

До слова, мама актриси, яка здобула популярність серед російської авдиторії, одружувалась двічі. Першим чоловіком Ольги Сумської став український актор Євген Паперний, від якого зірка й народила старшу доньку Антоніну. Другим чоловіком знаменитості також виявився актор, колега по цеху Віталій Борисюк.

Народила Тоня Паперна, як і її мама, двох дітей. Навколо народження першої доньки ходило багато чуток. Після спільної відпустки шанувальники помітили, що актори більше не публікують спільні фотографії в Інстаграмі, що раніше робили постійно. Фани почали підозрювати, що зіркова пара розірвала стосунки, але 2017 року у ЗМІ просочилася інформація про те, що Антоніна таємно народила дочку від Володимира Яглича. Дівчинку назвали Євою.

21 квітня 2020 року жінка народила другу дитину, хлопчика. Про це Володимир Яглич повідомив в особистому блозі в Інстаграмі. Сина назвали Данилом. Тоня Паперна повністю присвятила себе материнству, побуту та будинку, взявши перерву від зйомок у кіно.

Антоніна Паперна та Володимир Яглич мають двох дітей
Антоніна Паперна та Володимир Яглич мають двох дітей

Нагадаємо, що Ольга Сумська має двох доньок від різних чоловіків. Старша, як ми вже згадали, була народжена в її першому шлюбі, а ось молодшу доньку Ганну зірка народила від свого другого чоловіка. Борисюк молодша також пішла стопами зіркових батьків і почала будувати кар’єру актриси.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини