Одне обличчя з матір’ю, але її гідність не успадкувала: Наташа Корольова стає копією Людмили Поривай

Скандально відома співачка, яка народилась в Україні, але живе та будує кар'єру у сусідній країні. Як нині живе Наташа Корольова, яка стала дуже схожою на маму – Людмилу Поривай

Донька відомої української телеведучої та артистки Людмили Поривай і сестра легендарної української співачки 90-х Наташа Корольова, як виявилось, кардинально відрізняється характером від своєї зіркової родини. Як зараз живе та чим займається скандально відома співачка?

Особисте життя Наташі Корольової

Горезвісна артистка вже дуже давно перебуває у шлюбі з танцівником Сергієм Глушком, який відомий під псевдонімом Тарзан. Зіркова пара офіційно уклала шлюб 20 років тому, а на рік раніше з’явився на світ їхній спільний син Архип. Хоча шанувальники неодноразово підозрювали, що у стосунках знаменитостей є негаразди, вони зберегли родину та досі залишаються разом.

Наташа Корольова зі своїм чоловіком-танцівником Тарзаном
Наташа Корольова зі своїм чоловіком-танцівником Тарзаном
Як виглядає син Наташі Корольової та Сергія Глушка Архів
Як виглядає син Наташі Корольової та Сергія Глушка Архів

До слова, чи не єдині розбіжності у зірковому шлюбі стосуються бажаного місця проживання. Так, Наташа Корольова почала будувати свій заміський будинок у московській області ще в юності. Довгий час зірка разом з Тарзаном хотіла переїхати жити туди, втім чоловік був проти. Знаменитість зізнається, що він – людина великого міста, якому необхідно постійно бути в темпі мегаполіса.

Втім, врешті-решт Наташа Корольова зі своїм чоловіком переїхали жити у той самий заміський будинок. Сьогодні зіркова пара продовжує жити та будувати кар’єру в росії.

Наташа Корольова стає все більше схожою на Людмилу Поривай
Наташа Корольова стає все більше схожою на Людмилу Поривай

До слова, останнім часом відома російська співачка стає все більше схожою на свою зіркову маму Людмилу Поривай. Мова йде саме про зовнішній збіг, адже характер і громадянська позиція у зіркових родичок абсолютно різна. Поки мати Корольової підтримує Україну, Наташа виступає на російській сцені та мовчить про війну в рідній країні. Багато шанувальників вважають, що мама та донька можуть невдовзі посваритись, адже Поривай вже обірвала зв’язки зі своїм зятем Тарзаном, який підтримує дії російської армії в Україні.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини