Зірка “Не народись вродливою” Ольга Ломоносова народилась в Україні, але мовчить як риба у воді: де вона зараз

Зірка серіалу "Не родись вродливою" Ольга Ломоносова родом з міста Донецьк, але жінка не сказала жодного слова в підтримку України з початку вторгнення.

Відома на всю Україну та росію українська акторка Ольга Ломоносова, яка зіграла одну з ключових ролей в серіалі “Не родись вродливою”, досі мовчить про Україну. З початком вторгення зірка розповіла, що в неї в Україні знаходяться деякі родичі: хто в Донецьку, хто в Києві і через це їй дуже складно.

“Мені складно, бо в мене зараз сестра в Києві, а брат в Донецьку. Хочеться розірватися на 158 частин. В кожного з нас є рідні люди там, мені здається, немає жодної сім’ї, де немає з’єднання народів”, – казала акторка.

Чому українсьа акторка мовчить про події в Україні
Чому українсьа акторка мовчить про події в Україні

Більше жінка не сказала жодного слова ні про своє українське коріння, ні про страшні насильницькі дії зі сторони російської влади та окупантів на території її рідної країни. Ольга продовжує жити в росії та будувати там своє “щасливе” життя. Це, навіть, не дивно. Саме на росії вона стала відомою завдяки її ролям в серіалі “Не родись вродливою”, “Одну тебе кохаю” та інші.

Ольга будує свої стосунки з Павлом Сафоновим, вони перебувають в громадянському шлюбі вже багато років, але свої стосунки офіційно оформлювати не поспішають. Пара виховує трьох дітей: двох дівчаток Олександру та Варвару і сина Федора.

Чому Ольга Ломоносова мовчить про війну в рідній країні
Чому Ольга Ломоносова мовчить про війну в рідній країні

Відомо, що чоловік старший за Ольгу на 5 років, вони разом працювали у студентські часи. Чоловік був її режисером та наставником і ці стосунки переросли в міцне подружнє життя. Зараз вони досі працюють разом, не дивлячись на такий тісний зв’язок. Весною минулого року була запланована прем’єра нового фільму, але пара переймалася за успіх картини через, як вони кажуть, “події на політичній арені”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини