Перекроїли до невпізнаваності: як змінилася Даша Квіткова за 4 роки після фіналу “Холостяка-11”

Переможниця "Холостяка-11" Даша Квіткова вже встигла розлучитися з головним героєм Микитою Добриніним, але пропонуємо поглянути, як змінилася дівчина за цей час.

Даша Квіткова сьогодні – це успішна блогерка, лідерка думок та власниця не одного успішного бізнес-проєкту, що приносить нереальний заробіток. Черга на рекламу в неї стоїть аж на 2 місяці вперед, а сама Даша зізнавалася, що вона заробляє близько 40 тисяч доларів на місяць. Такі сума є нереально великою і доступною для маленької кількості українців.

Такі велику популярність дівчині принесла участь у проєкті “Холостяк-11” з Микитою Добриніним. До зустрічі з чоловіком Даша була звичайним перукарем. Вона працювала в салоні, робила трендові зачіски та фарбувала волосся своїм клієнтам. Виглядала Квіткова в ті часи теж зовсім по-іншому.

Як виглядала Квіткова до Холостяка
Як виглядала Квіткова до Холостяка

Даша була деякий час брюнеткою, але потім знову перефарбувалася в білявку. Під час стосунків з Добриніним вона зробила собі ринопластику, схудла, знайшла свій новий стиль та добряче розбагатіла. Зараз Даша планує запустити свій власний марафон для схуднення і поділилася вражаючими результатами свого перетворення.

Під час шлюбу з Добриніним, дівчина завагітніла та народила маленького сина, якого вирішили назвати Лев. Після пологів Квіткова почувала себе жахливо і не могла спокійно дивитися на себе в дзеркало, тому налаштувала себе на тотальні зміни: правильне харчування, спорт, масажі, рекомендації лікаря та інше допомогли досягнути їй того результату, який в неї є зараз.

Як змінилася Даша Квіткова за 4 роки
Як змінилася Даша Квіткова за 4 роки

Обертаючись назад, можна зовсім не впізнати Дашу Квіткову, яка була 4 роки тому. Зараз це  інша людина – дівчина постійно посміхається та мотивує оточуючих на кардинальні зміни у своєму житті.

14 днів з Анітою Луценко:  Меню+Спорт

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини