Пари, яких звело телебачення: Катя Осадча і Юрій Горбунов, Тіна Кароль і Євген Огір, Кондратюк і його дружина

Робота, як відомо, найкраще зближує людей і чимало знаменитостей познайомилися саме завдяки спільній праці над проєктами. Дізнайтеся, які пари об'єднали свої серця завдяки телебаченню.

Українське телебачення має чимало прикладів гарних пар, яких Амур застав прямо на робочому місці. Один з найкращих прикладів — сім’я Юрія Горбунова і Каті Осадчої. Зірки разом працювали у проєкті “Голос. Діти” і поступово між молодими людьми виникла симпатія, яка переросла у справжнє кохання, а ведуча подарувала обранцеві двох чудових синочків.

Катерина Осадча показала свій з Горбуновим будинок
Пари, яких звело телебачення

Завдяки роботі та медійним зв’язкам утворилася й інша не менш популярна телевізійна пара Андрія Доманського та Лідії Таран. У 2005-му році вони познайомилися на вечірці продюсера шоу “Підйом”. Та не так все солодко склалося у житті зірок. Так і не уклавши стосунки офіційно вони розійшлися.

Ігор Кондратюк також має завдячувати своєму робочому місцю за те, що зустрів свою половинку. Його обраниця — персона непублічна. Тим не менш подружжя живе душа в душу та вже виховало трійко прекрасних діток. Молодшу донечку зараз ставлять на ноги, адже вона поки студентка і ще потребує батьківської допомоги.

Не можна не згадати, як зустріла свого чоловіка Лілія Ребрик. Вона вирішила взяти участь у танцювальному проєкті “Танці з зірками” на телеканалі СТБ. До пари їй поставили хореографа Андрія Дикого. Певний час знаменитості приховували свої стосунки, а журналістам не відповідали прямо на питання про свій роман. Та врешті-решт все стало зрозуміло, коли популярну білявку покликали заміж.

Лілія Ребрик розкрила секрет сімейного щастя з чоловіком
Пари, яких звело телебачення

Тіні Кароль також пощастило зустріти кохання всього свого життя на телебаченні. Поп-діва познайомилася зі своїм милим на музичному каналі М1, коли шукала продюсера.

Нагадаємо, що Ірина Білик — одна з тих зірок, яка знайшла своє кохання завдяки телепроєкту.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини