На тлі чуток про возз’єднання: що відомо про стосунки та причину розставання Ірини Білик та Дмитра Коляденка

Останнім часом навколо колишніх закоханих Ірини Білик та Дмитра Коляденка все більше чуток про ймовірне возз'єднання. Пригадуємо історію їхніх стосунків та розповідаємо про причини розлучення

За стосунками відомої української актриси та її колишнього бойфренда, популярного шоумена й хореографа, стежила чи не вся країна. Шанувальники й до сьогодні не втомлюються запевняти, що саме Дмитро Коляденко був чи не єдиним чоловіком у житті Ірини Білик, який кохав її по-справжньому. Палкості почуттів та пристрасті у стосунках заздрили багато людей, втім такий яскравий роман завершився не шлюбом, а розставанням. Редакція “Добрих новин” зібрала найцікавіші факти про стосунки зіркової пари.

Історія стосунків Білик і Коляденка

Знаменитості познайомились далекого 2001 року, але спершу відома українська співачка сильної симпатії до свого майбутнього колишнього не відчула, адже перебувала у шлюбі з іншим. Втім, наявність “конкурента” Дмитра Коляденка не зупинила, а навпаки підбадьорила. Чоловік довго добивався уваги жінки, яка йому дуже сподобалась. Врешті-решт, Білик погодилась піти з кавалером у ресторан, а пізніше й взагалі розлучилась з чоловіком і почала офіційні стосунки з хореографом.

Дмитро Коляденко та його екскохана Ірина Білик зустрічались близько п'яти років
Дмитро Коляденко та його екскохана Ірина Білик зустрічались близько п’яти років

Усі шанувальники знають, якими важкими були стосунки зіркової пари, втім лише найвідданішим фанатам відомо, наскільки гучними деколи були сварки Коляденка та Білик. Основною темою, через яку в домі артистів вирували скандали, були ревнощі. Одного разу, наприклад, шоумен приревнував свою кохану до її подружки, а під час сварки викинув з вікна диван.

Відома українська співачка пригадує, що довго намагалась “відмитись” від сорому, адже тоді скинутий з квартири диван проломив дах ресторану, що був на першому поверсі. Ірина Білик пригадала, що давно з’їхала з тієї квартири, втім історія ще довго гуляла Києвом і переслідувала її.

Стосунки Білик і Коляденка були насиченими та пристрасними
Стосунки Білик і Коляденка були насиченими та пристрасними

Втім, однаково зі сварками у стосунках зіркових закоханих панувала й пристрасть. Після кожного скандалу, яких, за зізнанням артистів було багато, Дмитро Коляденко дарував своїй дівчині шикарні подарунки. Ірина Білик не приховує того факту, що спершу їй було весело у стосунках, проте у певний момент кількість скандалів через ревнощі шоумена дійшла апогею.

Зіркова пара привертала до себе багато уваги зі сторони фанатів і преси
Зіркова пара привертала до себе багато уваги зі сторони фанатів і преси

Одного дня Ірина Білик вирішила, що час завершувати скандальні стосунки, які тільки роблять боляче двом партнерам. Після чергової сварки на тлі ревнощів шоумена відома українська артистка вигнала свого коханого з дому. На цьому й завершились п’ятирічні стосунки зіркової пари, після яких Коляденко довго “відходив” у кріслі психотерапевта.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини