Розчарування вселенського масштабу: скільки тривали найдовші стосунки пар з “Холостяка” і “Холостячки”

Популярне в Україні реаліті-шоу про кохання завжди викликало чимало підозр з боку шанувальників. Втім, деякі пари після фіналу проєкту будували стосунки дуже й дуже довго

“Холостяк” і “Холостячка” – чи не найвідоміші телепроєкти на українському телебаченні. Попри забобони та упереджене ставлення до реаліті, знайти на шоу своє кохання й побудувати відносно довгі стосунки таки можливо. Пригадуємо історії пар, які найдовше зустрічались і навіть створили родину.

Ксенія Мішина й Олександр Еллерт

Відома українська актриса Ксенія Мішина стала головною героїнею першого сезону “Холостячки”. На реаліті-шоу прийшов і український гуморист і ведучий Олександр Еллерт. Між майбутніми колишніми швидко виник особливий зв’язок. Врешті-решт, чоловік став переможцем проєкту. Після фіналу зіркова пара тішила фанатів милими фото зі спільних подорожей, а діти знаменитостей від попередніх стосунків порозумілись не гірше за своїх батьків.

Олександр Еллерт і Ксенія Мішина були разом понад рік
Олександр Еллерт і Ксенія Мішина були разом понад рік

Здавалося б, що все йде дуже добре, а зіркова пара ось-ось оголосить про весілля. Втім, влітку 2021 року відома українська актриса заявила про розставання з коханим. На той момент вони зустрічались рік. Еллерт не припиняв добиватись коханої жінки, тому невдовзі пара знову зійшлась. Проте, возз’єднання довго не тривало, а в одному з інтерв’ю Мішина заявила: історії кінець. Актриса зізналась, що розірвала стосунки з Еллертом через його токсичність та аб’юз.

Разом з тим, на початку повномасштабної війни зіркова пара разом евакуювалась з Києва на Захід України. Втім, у вимушеній подорожі стосунки відновити не вдалось.

Микита Добринін і Даша Квіткова

Добринін і Квіткова були разом з 2019 року
Добринін і Квіткова були разом з 2019 року

Відомий український ведучий Микита Добринін був головним героєм дев’ятого сезону “Холостяка”. На проєкті чоловік познайомився з Дашею Квітковою, в яку пізніше закохався до безтями. Дівчина стала переможницею проєкту, а сьогодні зіркову пару, яка, на жаль, розлучилась, вважають найміцнішою в історії шоу – їхній рекорд стосунків ще не побив ніхто.

2020 року на острові Балі Нікіта Добринін зробив Даші Квітковій пропозицію. У травні закохані зіграли весілля в українській столиці. Вже наступного року шанувальники дізнались, що пара чекає на первістка. 13 липня, трішки більше як рік після весілля, знаменитості стали батьками.

Даша Квіткова та Нікіта Добринін зі своїм сином Левом
Даша Квіткова та Нікіта Добринін зі своїм сином Левом

Про розлучення Квіткова повідомила в інтерв’ю для Маші Єфросиніної. За зізнанням знаменитості, вони з Нікітою Добриніним перенаситились одне одним і більше не відчували себе щасливими разом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини