“Ніколи не дозволю”: Гайтана зізналася, як склалося її життя після роману з одруженим чоловіком

Відома українська співачка Гайтана розповіла подробиці свого роману з одруженим чоловіком та про невідворотні наслідки, які вона з цього отримала.

Відома українська співачка Гайтана не раз розповідала про свої великі плани на музику в Україні. Однак, дівчна зникла з медіа-простору після того, як приймала участь в “Євробаченні”. Співачка розповідала, що це зіграло злий жарт з її фінансами, саме тому було дуже складно відновлювати свою кар’єру і намагатися жити так, як раніше.

Невдача на головному співочому конкурсі світу була не єдиною перешкодою в житті співачки. Про негаразди з музикою вона вже забула і намагається й далі щось творити, але крім цього, в її житті були певні трунощі в особистому житті. Редакція сайту Добрі новини вирішила з’ясувати, в чому проблема.

Справа в тому, що співачка вийшла заміж за Едуарда Кліма і цим спровокувала справжній скандал від громадськості. Чоловік покинув свою дружиную та пішов до Гайтани. Відповідно, коли стосунки пари лише починалися – чоловік був щасливим сім’янином. Гайтані не вдалося побудувати щасливі стосунки на чужому розлученні і пара теж розлучилася. Чоловік розбив не одне жіноче серце, а Гайтана зробила для себе певні висновки з цієї історії.

Гайтана розповіла про стосунки з одруженим чоловіком
Гайтана розповіла про стосунки з одруженим чоловіком

Співачка публічно зізналася, що роман з одруженим чоловіком – це велика помилка і вона більше не хоче повторювати таку долю. Жінка пообіцяла сама собі, що такого більше ніколи не відбудеться.

“Мене запитували про те, які в мене табу. В мене їх багато, але завжди будуть якісь спокуси, але я дала собі одну важливу обіцянку. Я більше ніколи не дозволю собі закрутити роман із одруженим чоловіком”, – розповіла зірка.

Зараз жінка щаслива мама доньки Ніколь, а також вірна дружина. Зірка запевняє, що в її житті все добре і немає жодного приводу для хвилювання за неї чи за її майбутній добробут.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини