Ірина Сопонару та Ані Лорак наступають на одні й ті ж граблі: будують стосунки з турками і англійцями

Шлюби з іноземцями в Україні не новина. Чимало наших дівчат знаходять справжнє кохання за кордоном та будуть міцні родини. Та чи все так однозначно?

З давніх-давен казали, що кохання сліпе, адже буває так, що об’єднуються зовсім різні цікаві люди. Не секрет, що чимало українок знаходять своїх обранців саме за кордоном. Не тільки прості дівчата, а й імениті зірки одружуються з іноземцями.

В українському шоу-бізнесі є, як мінімум два таких яскравих приклади.

Історія Ані Лорак

Однією з перших, кто в принципі публічно заговорив про стосунки з іноземцями була, звісно, Кароліна Куєк. Вона у 2009-му році вийшла заміж за турецького хлопця на ім’я Мурат. Лише згодом артистка зізнається, що насправді відбувалося у її шлюбі, який приховувався за фасадом сімейної ідилії. Подружні зради, зміна головуючих ролей у родині. Співачка розповідала, що їй заради близьких доводилося багато працювати, а її обранець, коли вона їздила гастролями, ходив столичним клубами. Навіть спільне виховання дитини ситуацію не поліпшувало. Врешті-решт у 2019-му пара вирішила розбігтися, а Ані Лорак згодом розповіла про те, що у її житті з’явився новий кавалер, молодший за неї на кілька років.

Як змінилась донька Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу
Спільне фото Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу

Що цікаво, зараз вона також має стосунки з іноземцем, які активно показує у себе в Інстаграмі.

Історія Ірини Сопонару

Гумористка та акторка, якій всі пророкують успіх Олени Кравець, нещодавно поділилася чудовою новиною: вона виходить заміж. Її обранцем став англієць, який всім серцем покохав нашу зірку.

Ще минулого року Ірина з ніжністю розповідала про свої відносини, а вже у травні 2023 поділилася омріяною подією, заручинами.

Ірина Сопонару з нареченим

Кадри щасливих майбутніх чоловіка і дружини вразили всіх, а найбільше колег по сцені, як від усього серця вітали артистку.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини