ТОП-3 образів першої леді України: як виглядає Олена Зеленська на ділових зустрічах (ФОТО)

Перша леді України Олена Зеленська дбає про свою репутацію та бездоганний зовнішній вигляд в будь-яких умовах. Подивимося, які вбрання леді полюбляє найбільше.

Олена Зеленська в ролі першої леді України взяла на себе чимало обов’язків, щоб допогти чоловіку в ці не прості часи. Вона їздить по всьому світу, проводить саміти, влаштовує зустрічі з президентами і благодійні вечори.

Ми ж хочемо звернути увагу на стиль нашої першої леді.

Ольга Зеленська двічі з’явилась на саміті в Лісабоні в дуже схожих образах різного кольору. В першому випадку на ній був стильний костюм кольору хакі з штанами прямого крою, а доповнила Олена свій образ туфлями на шпильках.

З аксесуарів вона обрала маленькі сережки з французькою застібкою і поясом на жакеті.
На саміті Зеленська розповідала про основні напрямки своєї благодійної діяльності і про новітні технології:

“Я вірю в те, що є технології, які рятують. Наше майбутнє повинне бути саме з такими технологіями, інакше його просто не настане. У ваших руках потенціах цих технологій, ви здатні допомогти Україні”, – каже перша леді.

Наступна поява Олени Зеленської була в дуже схожому костюмі, але вже бежевого кольору. Замість штанів прямого крою на ній красувалися брюки-палацо. Жакет знову був з поясом, але тепер пояс був в тон до костюму.

Зачіска, аксесуари та макіяж залишилися незмінними.

А от на зустрічі з президентом Португалії, Марселом Ребелу де Соузою, Олена одягла гарне і водночас строге плаття чорного кольору разом із бежевими туфлями і поясом. Волосся цього разу було зібране в маленьку гульку, але навіть з такою зачіскою леді виглядала дуже гарно.
Олена подякувала президенту за прихисток переселенців з України.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини