Як виглядають дружини Олексія Арестовича, Віталія Кіма та інших народних улюбленців українців: справжні музи

Ми знаємо, як виглядає Олексій Арестович, Віталій Кім та Кличко, Олександр Скічко, але як виглядають дружини народних улюбленців: хто є опорою для тих, хто опора для всіх нас?

З початком повномасштабної війни росії проти України, в нашому світі залишилось не так багато причин для радості. Навіть відполіктись на улюблене телешоу стало неможливо: телевізор заповнили обговорення подального плану дій, а всі шоу тимчасово призупинені. Разом з тим, деякі політичні діячі стали для українців справжньою відрадою. Вони жартують, надихають і дають той позитив, якого не вистачає.

А де ж вони черпають сили та натхнення? Звісно, від своїх прекрасних дружин, про яких ми сьогодні поговоримо.

Олексій та Анастасія Арестович

Радник Володимира Зеленського прозвали “заспокійливим” українського народу. Під час виступів з своїми промовами, Олексій підіймає бойовий дух і допомагає упорядкувати свої думки щодо подій, які відбуваються. Його дружина Анастасія займається малюванням, раніше була директоркою з розвитку українського видавництва. Пара виховує двох дітей, в Олексія також є дитина від першого шлюбу.

Віталій та Юлія Кім

Віталій Кім підкорив серця молодого покоління в соціальних мережах своїми гострими жартами та оптимізмом. З нього почали робити меми(картинки з жартівливим змістом) і активно просувати його сторінки в мережі. Віталій давно одружений на прекрасній Юлії. Пара виховує аж трьох дітей: доньки – Євгенія та Олександра, син Руслан.

Олександр та Єлизавета Скічко

Олександра в минулому відомий телеведучий, але з недавніх пір його знають як колишнього голову Черкаської ОДА. Дружина Єлизавета є справжньою бізнес-леді, вона є керуючою київських готелів і власницею магазинів з одягом, а також очолює фонд допомоги дітям “Обираємо майбутнє разом”.

Віталій та Наталія Кличко

Про Віталія Кличка багато говорити не потрібно, тому що немає в Україні людини, яка б не знала відомого у всьому світі боксера і мера Києва. Наталія, дружина Віталія, проживає зараз в Німеччині і підтримує Україну різними способами. Окрім цього, вона прагне розвинути там кар’єру співачки. Подружжя виховує троє дітей.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини