Лягли під ніж та не прогадали: ТОП-5 фото людей, які наважилися на пластику і анітрохи не пошкодували

Кожна хоча б раз замислювалась над пластичними операціями, але бувають вони вдалі, а бувають не дуже. Героїні сьогоднішньої статті можуть з гордістю похизуватися результатами перевтілення.

Сара Джессіка Паркер, акторка

З самого дитинства Сарі не подобалася її зовнішність. Найбільше майбутня акторка не людина свій ніс. З першою появою кругленької суми на банківському рахунку, Сара вирушила до пластичного хірурга виправити свій ніс. Як казала сама акторка, це була найкраща інвестиція в себе.

Сара до та після пластики носа
Сара до та після пластики носа

Анджелі Джолі, акторка

Джолі дуже не любить обговорювати свої пластичні операції. Одну з них вона “скасувала”: розчинила гіалуронову кислоту в губах, але від решти пластичних операцій не поспішає відмовитись. Однією з таких операцій було зменшення носа, тому що в юності він здавався занадто широким для такого пропорційного обличчя.

До та після пластики носа в молодості
До та після пластики носа в молодості

Раїса Богатирьова, українська політична діячка

Ми знаємо, що вік завжди бере своє, але для цього і існують пластичні хірурги. Раїса звернулася до хірургів з декількох причин: вона робила підтяжку обличчя, відкачування жиру з стегон і живота. Відомо, що про ці операції вона ні краплі не шкодує, і правильно, адже виглядає Богатирьова дуже свіжо.

Після операцій помітно помолодшала
Після операцій помітно помолодшала

Таїсія Повалій, українська співачка

Співачка не приховує того, що вона зробила всі махінації над своєю зовнішністю тільки заради кар’єри та вічної популярності. Хочеться зазначити, що це пішло їй на користь. Повалій зробила собі новий розріз очей, ніс та підтяжку шкіри.

Таїсія помітно змінила свою зовнішність

Шер, акторка та співачка

Ця красуня, мабуть, не пам’ятає скільки всього операцій на її рахунку. Якщо поглянути на фото з молодості, то помітно, що зараз співачка виглядає по-іншому, але Шер цього не соромиться і не приховує. На її обличчі все виглядає натурально та дуже акуратно. Їй пощастило з хірургами, які не наробити дурниць на її обличчі.

В молодості Шер відрязняється від нової себе
В молодості Шер відрязняється від нової себе

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини