Фанати в захваті: 37-річна Тіна Кароль несподівано показалася без макіяжу і в спортивному костюмі (ФОТО)

Тіна Кароль — одна з тих успішних співачок українського шоубізнесу, яка вміє вразити своєю неповторною красою. Навіть коли вона без макіяжу та в спортивному костюмі.

Українська відома співачка Тіна Кароль уміє вразити шанувальників своїм образом. Її витончені наряди часто дивують фанатів та викликають захоплення. Не винятками є навіть домашній стиль виконавиці, коли вона може розслабитися та не перейматися, аби світло падало, як слід, та що треба встати під правильним ракурсом.

Зазвичай для домашнього одягу ми не підбираємо чогось епатажного та феєричного. Головним для нас вдома, коли є можливість розслабитися та відпочити, є можливість відчути максимальний комфорт та зручність. Зірки такі ж люди та хочуть не перейматися про свій зовнішній вигляд бодай удома. Однак, деякі з них навіть тоді виглядають приголомшливо.

Тіна Кароль, до якої ми звикли
Тіна Кароль, до якої ми звикли

Фото Тіни Кароль без макіяжу та в спортивному костюмі

Ми звикли сприймати Тіну Кароль, як еталона жіночої краси, адже кожні її вихід на публіку чи знімання цілком відповідають цьому званню.

Проте, цього разу відома та успішна зірка змогла здивувати шанувальників зовсім протилежним образом. Тіна Кароль обрала зручний чорний спортивний костюм, на світшоті якого можна помітити напис “Я поруч”, що набув значної популярності після 24 лютого. Доповнила цей образ зірка хвостиком та високими шкарпетками.

Також на фото співачка постала без макіяжу та своєї фірмової червоної помади. Але використала блиск для губ, аби підкреслити природність зовнішнього вигляду.

Тіна Кароль приємно здивувала своїм домашнім образом
Тіна Кароль приємно здивувала своїм домашнім образом

Такий зручний та комфортний образ Тіна Кароль обрала для роботи в студії. Вона зізнається, що працює нині над новим альбомом. Як розповідає співачка, вона має достатньо мотивації та історій для цього – залишилось лиш знайти потрібні слова та ноти.

“Мій вимір. Ми маємо віднаходити нових себе”, – коментує Тіна Кароль.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини