Тіна Кароль, Ані Лорак, Настя Каменських показали свої неймовірні весільні сукні: у кого краще?

Пропонуємо згадати вам, як виглядали весільні сукні відомих українських зірок Тіни Кароль, Ані Лорак та Насті Каменських, які вони одягнули в один з найкращих днів у їхньому житті.

Весілля кумира — це завжди значна подія не тільки для самої знаменитості, а й для її шанувальників. Тоді фанати зірки можуть по-особливому відчути це свято та поспостерігати за кожною деталлю.

Утім, особливою деталлю будь-якої весільної церемонії є сукня нареченої. А якщо ти зірка, то ти завжди хочеш обрати щось визначне та феєричне. Таке, щоб усі гості на святі та шанувальники були в захваті.

Пропонуємо згадати, як нас вразили відомі зірки у день свого весілля.

Тіна Кароль

Тіну Кароль називають однією із найкрасивіших жінок українського шоубізнесу. І це не дивно, адже співачка завжди на всіх публічних подіях виглядає неймовірно та вишукано. Тому коли фанати побачили її весільну сукню, то були готові до поєднання краси та вишуканості.

Тіна Кароль виходила заміж один раз у своєму житті. Її обранцем став продюсер Євген Огір. Після церемонії у 2008 році вони прожили разом лише 5 років, тому що тоді він помер від раку шлунку. За цей час у подружжя народився син Веніамін. А Кароль згадує про коханого з особливою любов’ю та теплотою.

Щодо весільної сукні зірки, то вона не традиційного білого кольору, однак усе одно доволі ошатна. А відкритий верх чудово доповнює низ з рюшами. До речі, після свята ця сукня дивним чином зникла, а залишалась від неї лише фата.

Весільна сукня Тіни Кароль
Весільна сукня Тіни Кароль

Ані Лорак

Співачка наразі має не найкращу, м’яко кажучи, репутацію серед українців через свої висловлювання та значну кількість виступів на території країни-агресора. Однак, своє весілля з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджіоглу виконавиця відсвяткувала на широку ногу. Ані Лорак мала аж три сукні, а весільну церемонію після розпису в Україні відсвяткувала в Туреччині, на батьківщині коханого.

Перша весільна сукня Ані Лорак

Пара пробула в шлюбі доволі довго, однак 2019-го року прийняла рішення розійтися. За чутками, наразі Ані Лорак таємно одружилася з саунд-продюсером Єгором Глібом, який на 17 років молодший за неї. Сама співачка цього не підтвердила.

Друга та третя весільні сукні співачки
Друга та третя весільні сукні співачки

Настя Каменських

Настю Каменських та Потапа хотіли бачити разом ще давно. А виявилось, що пара протягом довгого часу приховувала свій роман. І лише 2019-го року Потап зізнався публічно у своїх почуттях до коханої. Тоді для весільної церемонії Настя Каменських обрала обтислу сукню у фасоні рибки, вкриту мереживом.

Весільна сукня Насті Каменських
Весільна сукня Насті Каменських

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини