Абсолютно лисий, але з шикарними вусами: як виглядають Потап, Кошовий та інші голомозі зірки з густою бородою

Цих зірок шанувальники звикли бачити без єдиної волосинки – як на голові, так і на обличчі. У мережі з'явились фото відомих "лисунів" з густими вусами та бородами

Успіх артиста залежить не лише від рівня підготовки й таланту, але і від обраного сценічного образу. Хтось починає кар’єру з екстравагантною зовнішністю, хтось надає перевагу класиці, а комусь більше до вподоби нічого не змінювати. Зірки, про яких ми сьогодні говоритимемо, запам’ятались своїм фанатам лисиною та відсутністю будь-якої “рослинності” на обличчі. Проте, раніше знаменитості відрощували вуса та навіть бороди. Ось, як популярні голомозі зірки виглядали раніше.

Олексій Потапенко – Потап

Дружина Потапа Настя Каменських колись показала свого коханого з цікавими вусами
Дружина Потапа Настя Каменських колись показала свого коханого з цікавими вусами

Попри те, що раніше відрощувати довге волосся було модним трендом, Потап не зраджував своїй звичці носити коротку зачіску. Артист завжди з’являвся на публіці ледве не з блискучою лисиною, тому уявити його з вусами важко. Втім, дружина артиста та його колега Настя Каменських показала зірку з цікавими вусами.

Єгор Крутоголов

Художній керівник “Дизель Шоу” приміряв образ Джина з магічної лампи

Коли в людини є почуття гумору, то й живеться якось легше. Єгор Крутоголов може потішити шанувальників не лише влучними жартами на сцені, а й кумедними перевтіленнями в житті. Так, колись артист вирішив приміряти на себе образ Джина. Чи виконував він бажання – невідомо, проте густа й довга борода безперечно йому пасувала.

Євген Кошовий

В актора був життєвий період, коли він довгий час не міг постригтись і побритись
В актора був життєвий період, коли він довгий час не міг постригтись і побритись

Актор, який здобув популярність на сцені “Кварталу 95”, один із небагатьох зірок, яких деякі прихильники взагалі ніколи не бачили з волоссям на голові. Про таких кажуть, що вони й у школі виблискували лисиною. Втім, іноді Кошовий відходить від свого сценічного образу – саме в такі моменти можна побачити, як він виглядає з волоссям.

Дмитро Нагієв

Відомий російський актор приміряв багато різних образів під час знімання у фільмах
Відомий російський актор приміряв багато різних образів під час знімання у фільмах

Російський актор, якого найбільше пам’ятають за ролями у серіалах “Кухня”, “Фізрук”, “Обережно, Задов!” звик приміряти різні образи для знімання у фільмах. Втім, у реальному житті чоловік завжди голить голову налисо. Вусів чи бороди Нагієв також ніколи не носив, максимум – легка щетина.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини