Хоче більше: нинішня дружина Віктора Павліка похизувалася світлиною з грудними імплантами

Четверта дружина відомого співака Віктора Павліка активно працює та показує своє життя та родинний побут. Також вона поділилась однією цікавою ідеєю, про яку думає вже довгий проміжок часу.

Блогерка та концертна менеджерка Катерина Репяхова стала четвертою дружиною Віктора Павліка, після чого їхню родину часто почали нарікати українською версією відомого подружжя Алли Пугачової та Максима Галкіна, адже в обох помітна значна різниця у віці.

Проте, це не заважає закоханим будувати щасливу сім’ю. Вони збирають гроші, аби купити власну квартиру та перестати орендувати, мають однорічного сина Михайла та виглядають щасливими, хоч і працюють доволі багато.

Фото Катерини з грудними імплантами

Однак, попри щасливе життя, ти не завжди можеш бути задоволений своїм зовнішнім виглядом. Однією із таких людей стала й Катерина Репяхова.

Нещодавно вона відвідала пластичного хірурга, про що не могла не розповісти у власному інстраграм-блозі. У сторіз на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram дівчина опублікувала світлину, де вона похизувалася зовнішнім виглядом у короткому топі та з грудними імплантами.

Катерина Репяхова з грудними імплантами до народження сина
Катерина Репяхова з грудними імплантами до народження сина

Катерина Репяхова наразі зізнається, що не впевнена, чи буде робити маммопластику (операцію, за допомогою якої змінюють розмір чи форму грудей). Її метою нині є повернути своїм грудям однаковий розмір, адже після народження сина вони стали трохи асиметричними.

Вона також зізнається, що попросила для себе найменші імпланти, на що пластичний хірург аж здивувався, сказавши, що такого вау-ефекту тоді годі й очікувати. Однак, Катерина стояла на своєму та сказала, що ліпше попрацює над власним носом, але груди хоче змінити мінімально.

Також дівчина роздумує над цим рішенням і досі, бо після операції рік не можна буде вагітніти. Катерина відверто зізнається, що це її зупиняє та, можливо, вона прийме це рішення, коли вже точно не плануватиме вагітніти.

Скріншот зі сторіз Катерини Репяхової
Скріншот зі сторіз Катерини Репяхової

Лікар теж зазначив, що навіть з імплантами груди не будуть однаковими.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини