Коли твої стилісти забули про силу Інтернету або як розкішна зелена сукня Кейт Міддлтон стала зіркою мемів

Нещодавно принц Вільям та його дружина Кейт Міддлтон відвідали захід у США. Принцеса Уельська обрала розкішну сукню, яка все одно стала темою для мемів.

Подружжя британської корони Кейт Міддлтон та принц Вільям нещодавно приїхало в Бостон, де вони стали гостями церемонії The Earthshot Prize 2022. Це кліматична премія, що стосується проблем екології та їх вирішення, тому символічним стало те, що подружжя виходило не на червону, а саме на зелену килимову доріжку.

На честь такої події принцеса Уельська одягнула сукню зеленого кольору від бренду Sabina Maxi. Однак, її стилісти забули врахувати, що в Мережі все швидко стає мемом та перетворюється на глобальний потік жартів. Чого тільки варто згадати реакцію українців, коли Володимир Зеленський під час інтерв’ю з дружиною сказав, що вона не готує йому сніданків, а кохана поглянула на нього так, що шанувальники не змогли це не обіграти.

Кейт Міддлтон у тій самій зеленій сукні
Кейт Міддлтон у тій самій зеленій сукні

Як зелена сукня Міддлтон стала мемом?

Напевно, ви часто бачили, що деякі сцени в кіно знімають на зеленому тлі. Коли немає можливості відзняти кадр за певних подій, ці ситуації відтворюють на зеленому фоні за допомогою технології хромакею. Як ви розумієте, це доволі поширена хитрість, яку знають навіть фотошопери-початківці.

Це знання вони використали, аби трохи вдосконалити образ Кейт Міддлтон. На сукню королівської особи наклали все що завгодно: від піци до скелета, від кумедних відео до інших прикладів мемної творчості. Ось декілька прикладів:

Перша частина мемної творчості
Перша частина мемної творчості
Друга частина мемної творчості
Друга частина мемної творчості

Нагадаємо, що схожий інцидент траплявся і з покійною королевою Єлизаветою ІІ. На один із своїх публічних виходів вона одягнула зелене пальто та капелюшок, які також зрозуміли на собі всі наслідки хромакею та фантазії користувачів Інтернету.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини