Зовсім інші люди: який вигляд мають Бужинська, Могилевська, Кароль і Ребрик без перуки та макіяжу

Українські зірки завжди намагаються виглядати ідеально, тому вони старанно підбирають усе: від одягу до тонального крему та перуки. А як виглядають улюблені зірки, коли вони максимально природні?

Українські зірки шоубізнесу звикли дивувати нас своїми епатажними та неймовірними образами. Вони завжди виглядають доглянутими, охайними та неймовірно красивими, а їхній образ та стиль не можуть залишитися непоміченими.

Однак, іноді вдається зловити рідкісні кадри, де улюблені зірки постають без косметики та перуки. Як вони виглядають тоді?

Катерина Бужинська

43-річна співачка звикла виглядати мегаепатажно та привертати увагу шанувальників не тільки голосом, а й своїм зовнішнім виглядом. Однак, коли вона змиває косметику та не вдягає перуки, то має значно молодший вигляд.

Однак, сценічний образ – для сцени, а в звичайному житті вона надає перевагу комфорту та зручності, для чого зайві зусилля з нанесенням макіяжу їй не потрібні.

Катерина Бужинська з макіяжем та без
Катерина Бужинська з макіяжем та без

Наталя Могилевська

Наталя Могилевська не використовує для своїх сценічних образів епатажні костюми та яскраві перуки, однак, вона неодноразово експериментувала зі своїм стилем та зачісками.

Утім, співачка іноді публікує фото з відпочинку, де постає у максимально природній красі, без косметики та перуки. Тоді вона перебуває на максимальному єднанні з природою та відновленні ресурсу, для чого додаткові прикраси їй зовсім непотрібні.

Наталя Могилевська
Наталя Могилевська з макіяжем та без

Тіна Кароль

Королева українського шоубізнесу завжди виглядає мегастильно. Її образи та фірмова червона помада вражають шанувальників щоразу. Однак, іноді вона обирає зручність та комфорт, коли косметика їй зовсім не потрібна.

Проте, зірка й тоді виглядає чарівно, тому не боїться опублікувати й фото з природною красою на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Тіна Кароль з макіяжем та без
Тіна Кароль з макіяжем та без

Лілія Ребрик

Ми звикли бачити телеведучу та акторку Лілію Ребрик, яка ретельно підбирає те, як вона виглядатиме в кадрі. Проте, іноді вона також хоче розслабитись та не турбуватися про свій зовнішній вигляд.

Лілія Ребрик
Лілія Ребрик з макіяжем та без

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини