Як зараз виглядає єдиний син покійної Жанни Фріске: вдівець Шепелєв кожного дня бачить копію покійної дружини

Відома російська співачка не встигла відчути радощів материнства, адже зарано пішла з життя. Втім, після себе вона залишила свою маленьку копію – сина. Дмитро Шепелєв показав, як виглядає хлопчисько зараз

Популярна співачка та її не менш відомий чоловік жили разом щасливо, проте, на жаль, не довго. 2013 року вони вперше стали батьками. В одній з американських клінік на світ з’явився син закоханих Платон. Проте, подружжю не судилось виховати первістка у повній сім’ї, адже у два роки хлопчик вже втратив свою маму.

Дмитро Шепелєв та Жанна Фріске
Дмитро Шепелєв та Жанна Фріске

З того моменту пройшло чимало часу, проте навіть ці “ліки” не змогли загоїти важку рану на серці рідних. Сьогодні хлопчика виховує його рідний батько телеведучий Дмитро Шепелєв. Платон залишається єдиним світлим променем у житті вдівця. Знаменитість час від часу показує шанувальникам, як змінюється його та Жанни Фріске син.

Як виглядає син Жанни Фріске

Після смерті популярної російської співачки Жанни Фріске, ймовірно, ніхто з родичів навіть не здогадувався, яким схожим на маму буде рости її єдиний син. Тоді всі думали про інше – як продовжувати жити попри гірки смак втрати. Проте, час минув дуже швидко, Платон виріс та став буквально міні копією своєї матері.

Син Дмитра Шепелєва та Жанни Фріске
Син Дмитра Шепелєва та Жанни Фріске

Мати Платона майже одразу після пологів зіткнулась з першими симптомами страшної хвороби, яка забрала її життя. Так, у Жанни Фріске почала сильно боліти голова, а від сильного болю артистці не допомагали ніякі пігулки. Зірка звернулась до лікаря, пройшла повне обстеження та виявила, що у її головному мозку пухлина – гліобластома.

Зіркова пара не стала приховувати від шанувальників правди. Шепелєв і Фріске одразу розповіли про все публіці. Прихильники швидко зголосились та почали збирати великі гроші на лікування свого кумира, проте навіть це не змогло врятувати співачку.

Вагітна Жанна Фріске

2015 року відомої російської співачки не стало. Рідні Жанни Фріске довгий час намагались оговтатись і знову встати на ноги, аби продовжити свій життєвий шлях. Дмитро Шепелєв буквально зник з телеекранів. Довгий час від артиста не було й звістки, втім пізніше він зібрав себе до купи та нарешті повернувся до життя.

Тепер ведучий знову будує свою кар’єру, а також вдруге одружився.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини