16-річна донька Фреймут носить одяг більшого розміру, ніж ведуча: як сьогодні виглядає британка Злата Мітчелл

В Ольги Фреймут є старша донька Злата Мітчел, яка проживає в Америці. Вона любить привертати увагу своїми світлинами в соціальних мережах. Однак, як нині виглядає 16-річна Злата?

У відомої телеведучої та фахівчині з етикету Ольги Фреймут є старша донька Злата Мітчел, яка наразі проживає у США. У дівчині течуть галицька та шотландська кров від зіркової матері та її батька, що проживає у Лондоні.

Своє навчання в американському інтернаті дівчина активно поєднує з вечірками до пізньої ночі, зустрічами з друзями та романтичними стосунками зі своїм хлопцем. Часто Злата Мітчелл публікує світлини, де позує доволі відверто та хизується своїми формами. За це 16-річна дівчина неодноразово наривалася на шквал критики від підписників та шанувальників зіркової мами.

Як виглядає Злата Мітчелл?

Хоч більшість фото у профілі Злати Мітчелл в соціальній мережі Instagram доволі відверті чи проредаговані, можна знайти світлини, де дівчина без макіяжу та постає у природній красі. На цьому фото дівчина в худі та з густими бровами, які красиво підкреслюють її очі.

Фото, де вона без косметики, Злата опублікувала в дописі про Україну, де зазначила, що має жагу повернутися додому.

Злата Мітчелл без макіяжу
Злата Мітчелл без макіяжу

Проте, більшість світлин на сторінці дівчини трохи інші. Наприклад, однією із перших фотографій у її інстаграм-профілі можна помітити фотографію у сміливій рожевій мініспідниці. Тоді дівчина влаштувала собі фотосесію на балконі з дзеркалом. А свій образ доповнила чорною кофтинкою, яка так само біла по фігурі доньці Ольги Фреймут.

Донька Ольги Фреймут у мініспідниці
Донька Ольги Фреймут у мініспідниці

Також фотографією, яка привернула увагу багатьох фантів і викликала бурю емоцій у коментарях була світлина, де доволі добре помітні форми дівчини в обтислому чорному топі. Тоді Злата Мітчелл подорожувала до Мексики.

Фото Злати з подорожі в Мексику
Фото Злати з подорожі в Мексику

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини