Зіркове возз’єднання чи скороминущий роман: Ірина Білик здивувала шанувальників відео з колишнім у Празі

Ірина Білик мала не одного чоловіка, який, здавалось, забрав її серце остаточно. Однак, воно було вільним. Принаймні до цього відео з її колишнім обранцем, де вони мило обіймають у Празі.

Відома українська співачка Ірина Білик заінтригувала своїх шанувальників романтичним відео, на якому її обіймає колишній обранець Дмитро Коляденко. Вони обидва зустрілися на вечірці в Празі до Нового року, де Коляденко був ведучим.

Як можемо помітити по їхній спільній активності в соціальних мережах, зіркова колишня пара залишилася у цій країні на довше та разом проводить час.

Дмитро Коляденко та Ірина Білик
Дмитро Коляденко та Ірина Білик

Відео, яке сколихнуло Мережу

Ірина Білик на своїй сторінці в тік-тоці поділилася відео, де вона гуляє з колишнім цивільним чоловіком по Празі. Зірка під відому різдвяну пісню обійняв колишню кохану. Співачка своєю чергою похизувалася милим букетом квітів, які найімовірніше їй подарував саме ексчоловік Дмитро Коляденко. Потім вона показала каблучку на своїй правій руці.

Після цього Мережу сколихнули масові здогадки про те, що Ірина Білик та Дмитро Коляденко не просто проводять час разом, а й возз’єднали свої стосунки та навіть вже встигли пройти етап пропозиції руки та серця.

Ірина Білик та Дмитро Коляденко на заході (скріншот зі сторіз))
Ірина Білик та Дмитро Коляденко на заході (скріншот зі сторіз))

Також шанувальників зацікавило те, як Дмитро Коляденко зі своїм призовним віком зумів виїхати за кордон, коли в країні введено воєнний стан.

Найімовірніше, він отримав спеціальний дозвіл для того, аби провести доброчинну вечірку Ірини Білик, гроші з якої пішли на ЗСУ.

Інше відео Білик та Коляденка у Празі

Це не перший спільний ролик колишньої пари, який Ірина Білик та Дмитро Коляденко встигли зняти в Празі. Перед цим вони порадували фанатів відео, де вдвох танцювали біля ялинки під пісню “Jingle Bells”. Його виконавиця не підписала, але шанувальники помітили, як мило колишня пара виглядає разом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини